Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti FixDistribution
3. marca 2023 o 12:00
Čas čítania 3:00
Sponzorovaný obsah

Kupuješ nový Samsung Galaxy S23? Chráň ho špičkovými produktmi PanzerGlass!

 Kupuješ nový Samsung Galaxy S23? Chráň ho špičkovými produktmi PanzerGlass!
Zdroj: panzerglass.com
TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Ochranné sklá a puzdrá PanzerGlass sú s príchodom nového Samsungu Galaxy S23 ešte odolnejšie, spoľahlivo tak ochránia tvoj smartfón.

Vlajková loď Samsungu model S23 prináša množstvo jedinečných funkcií a uchváti výnimočnými parametrami. Práve preto si zaslúži tú najlepšiu možnú ochranu pred poškodením a rozbitím. Dánsky výrobca PanzerGlassTM pri príležitosti predstavenia modelov Galaxy S23, Galaxy S23+ a Galaxy S23 Ultra uviedol na trh nové ochranné sklá, fólie a kryty, ktoré sú pripravené poskytnúť bezkonkurenčnú úroveň ochrany.

Ochranné sklo s 2x vyššou odolnosťou proti rozbitiu

panzerglass
Zdroj: panzerglass.com

Ochranné sklá PanzerGlassTM pre modely Samsung Galaxy S23 sú 2x odolnejšie ako ich predchodca. Zároveň sú o 30 % pevnejšie na okrajoch. Pozostávajú z japonského skla Asahi a vyrábané sú poctivou temperáciou v peci pri 500 °C počas 5 hodín. Poskytujú dokonalú ochranu displeja pred poškriabaním ostrými predmetmi a rozbitím pri pádoch či silných nárazoch.

Vedel si, že: Ochranné sklá PanzerGlassTM Ultra-Wide Fit pre Samsung Galaxy S23 siahajú až po okraje smartfónu, vďaka čomu dokonale chránia celú jeho prednú časť, no napriek tomu sú plne kompatibilné s rôznymi druhmi puzdier.

3 stupne tvrdosti

Ochranné sklá PanzerGlassTM sa vyrábajú v 3 stupňoch tvrdosti – GOLD, PLATINUM a DIAMOND. Sklá GOLD sú 1x temperované a leštené, PLATINUM 2x a DIAMOND až 3x. Už základná verzia GOLD poskytuje vynikajúcu ochranu. Ak telefón často brávaš so sebou na dobrodružstvá a vystavuješ ho rozličným rizikám, odporúčame ti zvoliť sklá PLATINUM alebo DIAMOND, ktoré poskytujú nadštandardnú ochranu pred rôznymi druhmi poškodenia.

Jednoduché lepenie

Súčasťou balenia ochranného skla PanzerGlassTM je špeciálny rámik EasyAligner, vďaka ktorému ho nalepíš mimoriadne presne a bez rizika vzniku bubliniek hneď na prvýkrát, aj keď si to ešte nikdy nerobil. Výhodou je, že sklá PanzerGlassTM môžeš až 200x odlepiť a opätovne nalepiť bez toho, aby stratili svoje výnimočné vlastnosti.

Dokonalý zážitok z používania smartfónu

panzerglass
Zdroj: panzerglass.com

Napriek svojej vysokej odolnosti sklo PanzerGlassTM zachováva 100 % citlivosť na dotyky a funkčnosť senzora odtlačkov prstov. Pri používaní smartfónu prakticky nijako nepocítiš jeho prítomnosť.  

Zaujímavosť: Sklá PanzerGlassTM sú navrhnuté tak, aby zvládli až 3000 poškriabaní oceľovou vlnou bez vzniku rýh a neestetických škrabancov na povrchu. Svoj smartfón tak môžeš bez obáv nosiť vo vrecku s kľúčmi.

Na povrchu ochranného skla PanzerGlassTM je špeciálna antibakteriálna vrstva, ktorá eliminuje až 99,99 % baktérií či spór plesní. Poskytuje až 12-mesačnú ochranu bez straty pôvodnej účinnosti. Sklá PanzerGlassTM tak chránia nielen smartfón, ale aj tvoje zdravie.

Unikátne hybridné sklo MATRIX

panzerglass
Zdroj: panzerglass.com

PanzerGlassTM pre modely Samsung Galaxy S23 predstavil aj výnimočné hybridné sklo MATRIX. Na prvý pohľad vyzerá ako fólia. Je mimoriadne flexibilné a tenké, avšak na dotyk pripomína sklo. Poskytuje špičkovú ochranu pred poškriabaním či rozbitím displeja pri nárazoch. Zároveň je ekologické – vyrába sa totiž zo 100 % recyklovaných plastových fliaš.

Unikátne hybridné sklo MATRIX dosahuje druhý najvyšší stupeň tvrdosti PLATINUM. Je preto vhodné aj pre náročnejších používateľov, ktorí svoj telefón nešetria a majú ho pri sebe napríklad pri lezení po skalách alebo behaní. 

Odolnejšie a ekologickejšie puzdro HardCase

panzerglass
Zdroj: panzerglass.com

Puzdro HardCase pre Samsung Galaxy S23 je ešte odolnejšie ako verzia pre Galaxy S22. Bez problémov zvládne pády z výšky až 3,6 metra. Keď ti smartfón vypadne z ruky alebo vrecka, nie je to vôbec žiaden problém. Zachováva štýlový dizajn telefónu, príjemne sa drží v ruke a je plne kompatibilné s bezdrôtovým nabíjaním.

Po novom sa rám PanzerGlassTM HardCase vyrába výhradne z recyklovaných materiálov. Puzdro je ešte odolnejšie voči zažltnutiu, takže ostane krištáľovo čisté aj po niekoľkých mesiacoch používania. Navyše, na jeho zadnej strane je špeciálna antibakteriálna vrstva, ktorá eliminuje až 99,99 % baktérií a spór plesní.

PicturePerfect pre dokonalé fotografie

panzerglass
Zdroj: panzerglass.com

Už žiadne nevydarené fotky a videá pre škrabance alebo odtlačky prstov na objektíve fotoaparátu. PanzerGlassTM prvýkrát vo svojej histórii predstavil unikátny kryt objektívu PicturePerfect aj pre smartfóny Samsung. Doteraz bol k dispozícii iba pre iPhony.

PanzerGlassTM PicturePerfect vďaka špeciálnej silikónovej vrstve jednoducho nalepíš na objektív fotoaparátu, bez rizika vzniku bubliniek. Kryt nijako neovplyvňuje kvalitu fotografií a videí, nezachytávajú sa na ňom odtlačky prstov a dokonale chráni pred škrabancami či rozbitím v dôsledku pádov alebo nárazov. Dá sa viacnásobne odlepiť a nalepiť bez toho, aby stratil svoje pôvodné vlastnosti.

Rad SAFE. s výborným pomerom ceny a kvality

panzerglass
Zdroj: panzerglass.com

Pre mladých používateľov PanzerGlassTM je určený špeciálny rad produktov SAFE. Ten sa vyznačuje vynikajúcou odolnosťou voči nárazom, škrabancom alebo pádom, no zároveň poteší svojou priaznivou cenou. Sklá tohto radu sú vhodné pre každého, kto nepožaduje takú vysokú úroveň odolnosti, akú poskytujú ochranné sklá PanzerGlassTM. Novinky z tohto radu pre Samsung Galaxy S23 zahŕňajú ochranné sklo Ultra-Wide Fit či jedinečné puzdro, odolné voči zažltnutiu.

Nenechávaj nič na náhodu a chráň svoj nový Samsung Galaxy S23 pred všetkými nástrahami už od prvého dňa. Produkty PanzerGlassTM kúpiš Telekome a u ostatných mobilných operátorov, ako aj vo väčšine elektropredajní po celom Slovensku, napríklad v NAY.

panzerglass
Zdroj: panzerglass.com
Domov
Zdieľať
Diskusia