Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
21. februára 2023, 19:01
Čas čítania 0:32

FOTO: Spomienka na Jána a Martinu dnes naplnila námestia po celom Slovensku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Spomienkové zhromaždenia organizovala občianska iniciatíva Za slušné Slovensko.

Po celom Slovensku sa dnes uskutočnili spomienkové zhromaždenia na počesť Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. V Bratislave na Námestí SNP sa na zhromaždení s názvom Päť rokov bez Jána a Martiny zúčastnili aj ich rodičia.

Tí pred publikom dokonca aj vystúpili. Jánov otec požiadal všetkých ľudí o to, aby slušnosť v našej krajine zvíťazila. „Aby sme k sebe boli tolerantní, aby si každý vykonával prácu tak, ako sa má,“ dodal.

Jana Kuciaková, Jozef Kuciak a Zlatica Kušnírová
Jana Kuciaková, Jozef Kuciak a Zlatica Kušnírová. Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Jozef Kuciak zároveň dodal, že sa s príchodom predčasných volieb obáva o voličov. V príhovore uviedol, že nechce, aby sa ľudia dali zmanipulovať.

Na spomienkovom zhromaždení vystúpila aj šéfredaktorka portálu SME Beata Balogová a majiteľ podniku Tepláreň Roman Samotný, v ktorom došlo k tragickej vražde dvoch mladých ľudí. Celá udalosť trvala približne jednu hodinu.

Podobné zhromaždenia sa konali aj v ďalších veľkých mestách na Slovensku.

Zhromaždenie Päť rokov bez Jána a Martiny.Zhromaždenie Päť rokov bez Jána a Martiny.Zhromaždenie Päť rokov bez Jána a Martiny.
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia