Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
18. februára 2023, 11:48
Čas čítania 0:51

Bývalý hráč FC Chelsea chcel osláviť krásny gól a neodcestoval z Turecka. Jeho nevládne telo našli po 11 dňoch od zemetrasenia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Smrť potvrdil jeho agent. Počet obetí zemetrasenia už stúpol na 45 000.

Ghanský futbalista Christian Atsu, pôsobiaci v tureckom klube Hatayspor, podľa Sky news zahynul počas ničivého zemetrasenia v Turecku. Po 11 dňoch pochybností správu potvrdil jeho agent Murat Uzunmehmet, ktorý napísal, že bezvládne telo futbalistu sa našlo pod troskami. Zostala po ňom manželka Marie-Claire Rupio Atsu a ich tri deti.

31-ročný bývalý hráč Chelsea, Newcastlu United či Evertonu sa v Turecku rozhodol ostať potom, ako niekoľko hodín pred katastrofou skóroval z priameho kopu v zápase najvyššej tureckej súťaže proti Kasimpase. Cestovať mal do Francúzska, kde mal absolvovať stretnutia s cieľom nájsť si nové pôsobisko, v ktorom by dostal viac príležitostí.

Christian Atsu patril k oporám ghanskej reprezentácie. V jej drese odohral 65 zápasov, v ktorých sa gólovo presadil 9-krát, a v roku 2015 obsadil s národným tímom 2. miesto na Africkom pohári národov. Na danom turnaji získal aj ocenenie pre najlepšieho hráča šampionátu.

Domov
Zdieľať
Diskusia