Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2023, 10:06
Čas čítania 0:31
Jakub Paulík

Elizabeth Olsen nudí život poslušnej ženy v domácnosti. Nájde si milenca a namočí sa do vraždy

FILMY A SERIÁLY LOVE & DEATH SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

HBO Max nám ukáže skutočný príbeh Američanky, ktorú obvinili z vraždy manželky jej milenca.

HBO Max divákom predstavuje prvý trailer na kriminálny seriál Love & Death. Ten vychádza zo skutočných udalostí z roku 1980, keď Američanku Candy Montgomery obvinili z vraždy manželky jej milenca.

Ako naznačuje upútavka, Candy, ktorú stvárňuje Elizabeth Olsen, spĺňa všetky stereotypné predstavy o poslušnej žene v domácnosti. Stará sa o dom, pripravuje jedlá pre svojho muža, no nedostáva nič na oplátku.

Keď ju tento spôsob života prestane baviť, začne si mileneckú aféru s kamarátom Allanom  (Jesse Plemons) z kostola. Krátko nato však niekto zabije jeho manželku Betty (Lily Rabe) a hlavnou podozrivou je práve Candy.

Showrrunnerom projektu a scenáristom je David E. Kelley, od ktorého môžeš poznať seriály The Lincoln Lawyer či Big Little Lies. Premiéra na HBO Max je plánovaná na 27. apríla 2023, keď naraz vyjdú prvé tri časti zo siedmich.

Domov
Zdieľať
Diskusia