Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
15. februára 2023, 11:49
Čas čítania 0:29

Ovečkin náhle opúšťa svoj tím v NHL. Z Washingtonu na čas mieri späť do Ruska

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Od tímu zámorskej NHL dostal voľno z rodinných dôvodov.

Ruský hokejista Alexander Ovečkin dočasne odchádza z Washingtonu Capitals a mieri do Ruska. Od tímu zámorskej NHL dostal voľno z rodinných dôvodov. V rodnom Rusku urgentne hospitalizovali jeho otca, informuje denník Šport. 

Správu o odchode kapitána potvrdil aj tréner tímu Peter Laviolette. „Potrebuje teraz riešiť nejaké veci a my ho v tom budeme podporovať. Pokiaľ ide o rodinu a rodičov, to je to, na čom naozaj záleží. Alexovi a jeho rodine želáme len to najlepšie,“ uzavrel tréner.

Nateraz nie je jasné, ako dlho v Rusku Ovečkin zotrvá. Líder Washingtonu má na svojom konte v tejto sezóne 32 gólov a 22 asistencií v 54 stretnutiach. V najbližších zápasoch si tím, v ktorom pôsobí aj slovenský obranca Martin Fehérváry, bude musieť poradiť bez neho. 

Alexander Ovečkin
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia