Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2023, 14:01
Čas čítania 0:59
Jakub Paulík

VIDEO: Influencer Liver King tvrdí, že už skoncoval so steroidmi. Takto vraj vyzerá 30 dní po tom, čo všetky vysadil

ZAUJÍMAVOSTI LIVER KING SPRÁVY ZO SVETA STEROIDY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Niektorí ľudia mu v komentároch vyjadrujú podporu. Mnohí však Liver Kingovi stále neveria a žiadajú, aby zverejnil krvné testy.

Fitness influencer Brian Johnson alias Liver King sa v novom videu na Instagrame pochválil, že údajne skoncoval so steroidmi. 

Po 30 dňoch „načisto“ sa podľa vlastných slov „cíti silnejší, zdravší a šťastnejší než kedykoľvek predtým“„Aby bolo jasné, zhodil som zopár kilogramov... ale komu na tom, ku**a, záleží?“ napísal Liver King a vo videu ukázal, ako v súčasnosti vyzerá. Dôležité podľa neho je, aby získal späť dôveru fanúšikov.

Odporúčané
Franco Columbu s Arnoldom Schwarzeneggerom začínali ako murári. Sylvester Stallone skončil jeho vinou v nemocnici Franco Columbu s Arnoldom Schwarzeneggerom začínali ako murári. Sylvester Stallone skončil jeho vinou v nemocnici 11. februára 2023, 9:30

Kauza s užívaním steroidov bola pre Liver Kinga veľkou hanbou. Dlhodobo totiž odmietal užívanie steroidov a tvrdil, že za jeho postavou stojí okrem iného jedenie surového mäsa. Produkty z neho predával aj prostredníctvom svojho obchodu.

Za zavádzanie fanúšikov ho mnohí dodnes v jeho komentároch kritizujú a neveria, že so steroidmi skoncoval. Jeden z fanúšikov sa cítil natoľko podvedený, že influencera žaloval o 25 miliónov dolárov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Liver King (@liverking)

Nakoniec sa priznal

K užívaniu steroidov sa Liver King po odhalení jeho e-mailovej komunikácie nakoniec priznal a v decembri minulého roku zverejnil ospravedlňujúce video. „Toto video robím, aby som sa ospravedlnil. Pretože som to po**al, som zahanbený a v rozpakoch. Pretože som klamal a zavádzal množstvo ľudí,“ karhal samého seba.

V poriadku pritom nie je ani samotné konzumovanie surového mäsa, o ktorom sme sa rozprávali s výživovou poradkyňou a trénerkou Erikou Zajacovou. 

„Konzumácia surového mäsa je ďalšia z vecí, pri ktorých si môžeme ťukať na čelo. Benefity neprináša v podstate žiadne. V lepšom prípade len zjete surové mäso, v horšom si koledujete o vážny zdravotný problém – riskujete infekciu, napríklad Campylobacterom, E. coli a podobne,“ povedala pre Refresher.

Anketa:
Veríš Liver Kingovi, že vysadil steroidy?
Áno.
Nie.
Áno.
12 %
31 Hlasov
Nie.
88 %
229 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia