Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
7. februára 2023, 9:09
Čas čítania 0:48

Legendárna Maxihra zrejme mieri späť na obrazovky. Andrej Bičan s ňou má veľké plány

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reláciu, s ktorou sa Bičan v televízii preslávil, chce naspäť. Pritiahnuť by mala mladú generáciu divákov.

Moderátor Andrej Bičan by na televízne obrazovky mohol po dvadsiatich rokoch vrátiť legendárnu hernú reláciu Maxihra. „My sme v RTVS v debate a komunikujeme, že by sa mohla vrátiť Maxihra naspäť,“ povedal pre portál Topky.sk 

Svoju moderátorskú kariéru Bičan odštartoval práve v relácii Maxihra, ktorá sa vysielala v rokoch 1999 až 2003 v RTVS, a do povedomia verejnosti sa vtedy zapísal svojím nevšedným a energickým moderátorským prejavom. Súťažiaci hru Crash Bandicoot ovládali cez telefón, no najprv sa do televízie museli dovolať. 

Andrej Bičan moderuje Maxihru.
Andrej Bičan moderuje Maxihru. Zdroj: RTVS

V minuloročnom rozhovore pre Refresher Bičan netajil svoje snahy o obnovenie obľúbenej relácie. „Myslím, že Maxihra sa raz vráti. Len treba počkať, kým nepríde taký programový riaditeľ, ktorý takému projektu bude veriť,“ povedal a priznal, že s návrhom v minulosti nepochodil v RTVS ani v TV Joj. 

Zo svojich snáh Bičan napriek tomu zrejme nepoľavil. Do Maxihry by sa podľa jeho slov už ako moderátor pravdepodobne nevrátil a na starosti by mal produkciu relácie. „Je to myšlienka, ako vrátiť ľudí a deti naspäť od tých telefónov do televízie. Je to podľa mňa veľmi prelomový moment, pretože nám diváci z televízie utekajú k telefónom. A toto je práve ten krok, ako by sa mohli vrátiť naspäť,“ vysvetlil Bičan svoju motiváciu pre Topky.sk. 

Anketa:
Potešil by ťa návrat Maxihry? 
Áno.
Nie.
Neviem. 
Áno.
70 %
582 Hlasov
Nie.
17 %
138 Hlasov
Neviem. 
14 %
115 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia