Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
6. februára 2023, 13:31
Čas čítania 0:31

Policajt v Košiciach pod vplyvom liekov nabúral do troch áut a unikal pred kolegami. Aj keď z neho razil alkohol, naďalej slúži

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obžalovaný policajt je aj napriek prečinu stále v službe. V prípade dokázania viny mu hrozí rok za mrežami aj strata zamestnania.

Okresný súd Košice II rieši bizarný prípad z roku 2021. Policajt z východného Slovenska trikrát nabúral do okoloidúcich áut a pod vplyvom alkoholu unikal policajtom, informuje Korzár. 

Obžalovaný 40-ročný policajt v decembri 2021 v jazde pokračoval aj napriek tomu, že ho už prenasledovala polícia. Keď napokon zastal, policajti ho vyzvali k dychovej skúške. Odmietol však aj odber krvi. 

Svoju jazdu ospravedlňoval užitím desiatich liekov v priebehu hodiny

Podľa policajtov z vodiča na mieste razil alkohol. Vodič volkswagenu bol údajne apatický, mal lesklé a červené oči a jeho pohyby boli spomalené. Dychovú skúšku odmietol, lebo v priebehu hodiny užil desať liekov proti bolesti. Obával sa, že z liekov nafúka, konzumáciu alkoholu poprel. 

Policajt je aj napriek prečinu stále v službe. V prípade dokázania viny obžalovanému hrozí rok za mrežami aj strata zamestnania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia