Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2023, 16:32
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Jake Gyllenhaal bude v novinke Guya Ritchieho bojovať proti Talibanu. Prvý trailer je plný akcie

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA THE COVENANT (2023)
Uložiť Uložené

Nie je to prvýkrát, keď sa Jake Gyllenhaal ukázal divákom ako vojak.

Jake Gyllenhaal si v roku 2005 zahral amerického vojaka v Iraku vo vojnovej dráme Mariňák od Sama Mendesa. Tentoraz sa v novinke s názvom The Covenant predstaví ako seržant John Kinley slúžiaci v Afganistane.

Odporúčané
Plukovník Kotas: Afganskí vojaci boli doobeda s nami, poobede pracovali pre Taliban (Rozhovor) Plukovník Kotas: Afganskí vojaci boli doobeda s nami, poobede pracovali pre Taliban (Rozhovor) 19. augusta 2021, 12:30

Na poslednej misii jeho jednotku spoločne s tlmočníkom Ahmedom prepadnú jednotky Talibanu. Seržant prežije len vďaka pomoci Ahmeda, ktorý zraneného veliteľa prevezie do bezpečia. Po akcii však tlmočníkovi a jeho rodine hrozí v Afganistane nebezpečie, a tak sa Kinley vydáva znova do akcie, aby splatil priateľovi svoj dlh.

Tlmočníka Ahmeda si zahral iracký herec Dar Salim. Okrem neho si vo filme zahrali Alexander Ludwig známy z Vikingov či Antony Starr, ktorého môžeš poznať ako Homelandera zo seriálu The Boys

Film režíroval slávny tvorca Guy Ritchie, od ktorého sme naposledy videli akčné trilery Operation Fortune: Ruse de guerre a Wrath of Man. The Covenant bude na Amazon Prime Video dostupný po premiére v kine, ktorá pripadla na 21. apríla 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia