Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
30. januára 2023, 7:44
Čas čítania 0:43

Zomrela prvá Wednesday Addams z legendárneho pôvodného seriálu. Herečka Lisa Loring svet opustila vo veku 64 rokov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Herečka Lisa Loring si malú Wednesday zahrala v rokoch 1964 až 1966.

Vo veku 64 rokov zomrela herečka Lisa Loring, ktorá si zahrala Wednesday v prvom seriáli o rodine Addamsovcov, píše Variety. Seriál vysielali v rokoch 1964 až 1966.

Smrť potvrdila jej dcéra Vanessa Foumberg. „Odišla pokojne. Obe dcéry boli pri nej a držali ju za ruku,“ povedala Foumberg. Jej priateľka Laurie Jacobson vyjadrila na Facebooku úprimnú sústrasť a napísala, že „v našich srdciach to bola vždy Wednesday Addams“. 

Tanec, ktorý v seriáli ukázala herečka Lisa Loring, opäť zažíva veľkú pozornosť po tom, čo ho v novom seriáli Wednesday na Netflixe tancuje Jenna Ortega. 

Pôvodná postava Wednesday Addams, ktorú znázornila Loring, nebola ani zďaleka taká rebelka ako Wednesday z Netflixu. Naopak, bola veľmi milá a mala záľubu v zbieraní strašidelných domácich zvieratiek. Vlastnila pavúka menom Homer a jaštericu menom Lucifer, ale svoju povahu nezaprela, pretože sa zvykla hrávať s bábikou bez hlavy.

Loring začala s modelingom ako trojročná. Po skončení Addamsovcom si zahrala v komédii Phyllis Dillerovej The Pruitts of Southampton. Účinkovala v seriáloch The Girl From U.N.C.L.E., Fantasy Island a Barnaby Jones. V rokoch 1980 až 1983 hrala v seriáli As the World Turns.

Domov
Zdieľať
Diskusia