Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
24. januára 2023, 12:30
Čas čítania 0:58

Prvý list Andrewa Tatea z väzenia: Sú tu šváby, vši a málo svetla, sťažuje sa

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Do väzenia bol podľa jeho vlastných slov nespravodlivo umiestnený a denne bude informovať o svojom živote tam.

Andew Tate rozposlal z väzenia hromadný email svojim fanúšikom, v ktorom sa sťažuje na väzenské pomery v Rumunsku. Za mrežami je spolu so svojím bratom Tristanom od decembra 2022. V liste sa sťažuje na šváby a na nedostatok denného svetla, píše portál LadBible

Tate na svojom Twitteri zverejnil emailovú adresu, na ktorej je možné jeho newsletter odoberať. Obsah prvého listu zverejnil Youtube kanál Fesify. Tate sľubuje, že bude denne informovať o svojom živote vo väzení, do ktorého ho podľa jeho názoru nespravodlivo umiestnili. Napísal, že ho nezlomia aj napriek tomu, že sa o to dennodenne pokúšajú. 

„Snažia sa ma zlomiť. Som hodený do cely bez svetla. Šváby, vši a ploštice sú v noci moji jediní priatelia. Keď ma dozorcovia privedú do súdnej siene a späť do cely, vzdávam im absolútnu úctu. Snažia sa mi naliať nenávisť do srdca. Ďakujem, že pri mne po celý čas držíte. Naši väzenskí dozorcovia iba robia svoju prácu, majú rodiny, ktoré musia živiť v časoch núdze. Nespravodlivým uväznením sa snažia zlomiť moju železnú myseľ. Moja absolútna úcta ku všetkým okolo mňa je mojím aktom rebélie. Nemôžu ma zlomiť.“

Andrew Tate strávi vo väzbe minimálne niekoľko týždňov. Rumunský súd mu pobyt predĺžil do 27. februára. Polícia Andrewa Tatea zadržala ešte koncom minulého roka. Obvinili ho z obchodovania s ľuďmi a zo znásilnenia. Podozrievajú ho aj z vedenia skupiny organizovaného zločinu.  

Domov
Zdieľať
Diskusia