Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2023, 9:44
Čas čítania 0:36
Martin Adam Pavlík

Disney po problémoch pokračuje vo výrobe Trona 3. Jared Leto zostáva ako hlavná hviezda, mení sa len režisér

Disney po problémoch pokračuje vo výrobe Trona 3. Jared Leto zostáva ako hlavná hviezda, mení sa len režisér
Zdroj: Walt Disney US
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kedy snímku uvidíme v kinách, však zatiaľ nie je známe.

Vyzerá to tak, že fanúšikovia kultovej akčnej sci-fi série Tron sa predsa len dočkajú pokračovania. Ako píše Variety, štúdio Disney sa po problémoch s produkciou vracia k výrobe tretieho dielu. 

Nebude to však bez zmien. Zatiaľ čo pôvodne mal snímku nakrúcať Garth Davis, z projektu odstúpil a nahradí ho Nór Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales). Na poste scenáristu zostáva Jesse Wigutow.

Hlavnou hviezdou bude spevák a oscarový herec Jared Leto, známy najmä z filmov Morbius, Blade Runner 2049, House of Gucci, Mr. Nobody či Dallas Buyers Club, za ktorý získal cennú sošku.  

Prvý diel Trona nakrútil ešte v roku 1982 Steven Lisberger a zahral si v ňom Jeff Bridges. Ten sa objavil aj v pokračovaní s podtitulom Legacy z roku 2010. O réžiu sa vtedy postaral Joseph Kosinski. Tretí diel filmovej série sa bude volať Tron: Ares. Kedy snímku uvidíme v kinách, však zatiaľ nie je známe. 

Tron.
Tron. Zdroj: Walt Disney US
Domov
Zdieľať
Diskusia