Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
20. januára 2023, 10:07
Čas čítania 0:54

Obľúbenec domácich MMA fanúšikov ohlásil návrat do Oktagonu. Mal aj lepšiu ponuku, ale o peniaze mu už nejde

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Český MMA bojovník Miroslav Brož sa po viac ako roku v zahraničí rozhodol vrátiť na miesto, ktoré ho najviac preslávilo.

Český MMA bojovník Miroslav Brož sa po roku rozhodol pre návrat do organizácie Oktagon MMA, ktorá ho najviac preslávila, informoval portál Sport.cz. Pre návrat do známeho prostredia sa rozhodol, lebo ide o najväčšiu organizáciu v rámci Česka a Slovenska. Dôležitú úlohu však údajne zohrali aj ohlasy fanúšikov, ktorí chceli znova vidieť „Inkvizitora“ na pôde Oktagonu.

Posledný rok strávil Brož v RFA, kde sa naposledy predstavil ešte v máji 2022 a suverénne porazil Diega Otaloru z Kolumbie. Brož potvrdil, že mal na stole hneď niekoľko ponúk, medzi ktorými sa rozhodoval. Nakoniec však zvíťazila tá od Oktagonu.

Podpora fanúšikov rozhodla

„Keď som bol nedávno na galavečere Oktagonu, tak som čakal, že ma tam ľudia zhejtujú alebo niečo povedia, ale v ten večer ma to milo prekvapilo. Urobil som snáď 150 fotiek a pýtali sa ma, či sa do Oktagonu vrátim. Povedali, že sa im páčia moje zápasy a že by napríklad chceli vidieť moju odvetu s Christianom Jungwirthom,“ uviedol v rozhovore pre Sport.cz.

Najlepšiu ponuku český „Inkvizitor“ údajne dostal od organizácie KSW, väčšiu rolu vo finálnom rozhodnutí nakoniec zohrala veľká podpora fanúšikov.

„Tentoraz som nevzal tú najlepšiu ponuku, ale riadil som sa srdcom. Povedal som si, že už nikdy nespravím tú vec, že by som šiel len za peniazmi. Keby som šiel za peniazmi, podpísal by som s KSW. Keby mi šlo o titul, zostal by som v RFA,“ dodal český bojovník.

Domov
Zdieľať
Diskusia