Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2023, 21:04
Čas čítania 0:49
Lukáš Čelka

Sima dáva hore prostredník, lebo dnes nemá svoj deň. Sleduj jej nový klip k tracku z albumu Masterpiece

HUDBA
Uložiť Uložené

Skladba Noa čo, ha! je v poradí už siedma z albumu, ktorá dostala vizuál.

Hoci raperke vyšiel posledný album Masterpiece len v decembri minulého roka, stihla k nemu natočiť už niekoľko klipov. Podobne ako v poslednom z nich – Ružová – stále zostáva verná tejto farbe. Tentoraz si totiž vo videu doslova „ulieta“ na ružových krídlach.

„Môj anjel šťastia si zlomil krídla, snáď to vie, že mi už veľmi chýba,“ spieva Sima v novej skladbe, čím dáva svetu najavo, že aj ona je len človek a nie každý deň je pre ňu „nedeľa“. Problémy však berie s nadhľadom a ťažkú hlavu si z nich nerobí.

Dosvedčuje to aj vtipný a dynamický námet a scenár vizuálu, za ktorými stojí sama raperka. Na finálny produkt ich pritom poskladal Juraj Škula, s ktorým Sima spolupracovala aj na klipe V oblakoch ku skladbe s Benom Cristovaom.

Skladba pravdepodobne vtipne reflektuje aj ťažké chvíle, o ktorých sa raperka rozpísala na Instagrame, keď so svojimi fanúšikmi sumarizovala minulý rok. „Bol pre mňa extrémne ťažký, občas až tak, že som mala pocit, že som sa na chvíľku stratila vo svojich vlastných pocitoch,“ dodala speváčka s tým, že na ďalšej strane bol aj veľmi úspešný. Hovorí o tom aj fakt, že sa ocitla na bilborde na Time Square a dlhodobo sa držala na vrchole v rebríčkoch streamovacích služieb ako najstreamovanejšia slovenská interpretka.

Domov
Zdieľať
Diskusia