Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
4. januára 2023, 8:37
Čas čítania 0:31

FOTO: Jeremy Renner sa ozval fanúšikom prvýkrát od nešťastnej nehody. Uverejnil selfie z nemocničného lôžka

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
FOTO: Jeremy Renner sa ozval fanúšikom prvýkrát od nešťastnej nehody. Uverejnil selfie z nemocničného lôžka
Zdroj: Marvel Studios

Hollywoodsky herec je už pri vedomí a poslal krásny odkaz fanúšikom.

Hollywoodska hviezda známa najmä z marveloviek Jeremy Renner, ktorý sa v pondelok 2. januára vážne zranil pri odhŕňaní snehu po kalamite v americkom štáte Nevada, sa prvýkrát od nehody ozval fanúšikom. 

Renner musel podstúpiť operáciu, po ktorej zostal na jednotke intenzívnej starostlivosti v kritickom, ale stabilizovanom stave. O jeho stave informovala hercova rodina.

Ako píše Unilad, Renner sa prvýkrát od nehody ozval fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete. Na Instagrame uverejnil selfie z nemocničného lôžka s opisom: „Ďakujem vám všetkým za milé slová. Teraz som príliš zmätený na to, aby som písal, ale posielam vám všetkým lásku.“

Päťdesiatjedenročný herec sa preslávil v Avengeroch ako Hawkeye. Vidieť si ho však mohol aj v snímkach Wind River, Arrival, The Town či v oscarovej dráme The Hurt Locker.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Domov
Zdieľať
Diskusia