Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
3. januára 2023, 9:03
Čas čítania 0:42

Rodina Jeremyho Rennera prehovorila prvýkrát od nehody. Leží na JIS-ke v kritickom stave, opísali hercovi najbližší

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Herec zostáva v kritickom, ale stabilizovanom stave.

Rodina herca Jeremyho Rennera, ktorý sa vážne zranil krátko po príchode nového roka pri odhŕňaní snehu po kalamite v americkom štáte Nevada, vydala prvé oficiálne vyhlásenie po samotnom incidente, informuje The Independent.

„Môžeme potvrdiť, že Jeremy utrpel tupý náraz do hrude, ortopedické zranenia a 2. januára podstúpil operačný zákrok,“ píše rodina vo vyhlásení. „Z operácie sa už vrátil a nateraz zostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti v kritickom, ale stabilizovanom stave,“ vysvetľuje hercova najbližšia rodina.

Jeremy Renner.
Jeremy Renner. Zdroj: Instagram/Jeremy Renner

Renner sa zranil pri odhŕňaní snehu pomocou snežného pluhu, ktorý mu mal podľa zverejnených informácií nedopatrením zasiahnuť nohy a spôsobiť rozsiahle zranenia s „výraznou stratou krvi“. Život vraj hercovi zachránil sused doktor, ktorý mu krvácanie zastavil a poskytol mu prvú pomoc do príchodu záchranárov.

„Jeremyho rodina by chcela vyjadriť svoju vďaku neuveriteľným lekárom a sestrám, ktorí sa oňho starajú, záchranárom z Truckee Meadows Fire and Rescue, šerifovi Washoe County, starostke Reno City Hillary Schieve a rodinám Caranovcov a Murdockovcov,“ ďakuje Rennerova rodina všetkým, ktorí pomáhali pri hercovej záchrane.

Podľa vyhlásenia je rodina dojatá z obrovskej vlny podpory, ktorú Rennerovi posielajú fanúšikovia z celého sveta.

Domov
Zdieľať
Diskusia