Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Ardon.
22. decembra 2022, 17:00
Čas čítania 1:49
Sponzorovaný obsah

Stavbári, lekári aj zvárači. Pozri sa, prečo je správne pracovné oblečenie základom dobre odvedenej práce

ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA
Uložiť Uložené

Spoločnosť Ardon Safety vie, akému nebezpečenstvu čelia tí, ktorí pracujú vo výške či vo farmaceutickom laboratóriu, alebo tí, čo sa denne stretávajú s ostrými plechmi alebo so žieravinami.

Uťahovanie opaskov je v dnešnej dobe téma číslo jeden. Na čom sa však naozaj neoplatí šetriť, je naša bezpečnosť pri práci. Každý z nás sa chce predsa v zamestnaní cítiť sebavedomo vďaka modernému oblečeniu a tiež bezpečne chránený pred rôznymi úrazmi či chladom. To je poslanie značky Ardon Safety.

práca, pracovné oblečenie
Zdroj: Shutterstock/Gorodenkoff

Dokonalý pracovný imidž, ktorý chráni

Povedzme si úprimne, iba málo z nás ráno vstane a od radosti zvýskne, že ide do práce. Nechce sa nám z teplej postele a tiež nám vyhovuje naše pohodlné domáce oblečenie. Navyše, mnohí zamestnávatelia sa v tejto ťažkej dobe usilujú šetriť, kde sa dá. Aktuálne sa šetrí energiami. Nie je nič neobvyklé, že sa v práci vykuruje len polovicu pracovného času. Mnohí pracujú v studených kanceláriách, skladoch či dokonca v exteriéri a nemajú zabezpečené vhodné pracovné oblečenie.

Značka pracovného oblečenia, obuvi a doplnkov Ardon Safety vie, že ak má ktokoľvek podať skvelý pracovný výkon, musí byť vhodne oblečený, obutý a vyzbrojený potrebnými pracovnými doplnkami. Či je reč o domácich majstroch, záhradkároch, mechanikoch, lekároch, stavbároch alebo zváračoch, všetci potrebujú ochranný odev a obuv vhodnú na aktuálne ročné obdobie, no i pre svoje povolanie. Nie je predsa jedno, či používame bežné pracovné rukavice alebo rukavice odolné voči mechanickému poškodeniu a chemikáliám.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Pexels/Kateryna Babaieva

Viac ako 20 rokov s vami

Spoločnosť Ardon Safety patrí so svojím sortimentom medzi popredné veľkoobchodné spoločnosti v strednej Európe. Ponúka nielen vlastný tovar, ale aj ochranné pracovné produkty renomovaných svetových výrobcov. Pracovať v kvalitnom, pohodlnom a navyše modernom oblečení, za ktoré sa netreba hanbiť, stále nie je samozrejmosťou. Realita je taká, že väčšina zamestnancov si pracovné oblečenie zaobstaráva a hradí sama. Investovať do ochranných odevov a doplnkov sa však firme naozaj oplatí. Jednak tým chráni zdravie a život svojich zamestnancov, dáva im najavo, že sú pre firmu dôležití, a jednak sa takýmto jednotným pracovným oblečením buduje imidž značky.

 

Dnes je možné zaobstarať si oblečenie vo firemných farbách, potlačené vlastným logom alebo názvom firmy, čo zároveň vzbudzuje v zamestnancovi pozitívny prístup k práci a pocit spolupatričnosti. Zamestnanci v profesionálnom pracovnom oblečení pôsobia oveľa dôveryhodnejšie, profesionálnejšie a napomáhajú tomu aj ostatné pracovné doplnky ako pracovné prilby, okuliare, rukavice, respirátory či odolná pracovná obuv.

Inšpirovaní realitou

Ako je možné vytvoriť takú širokú ponuku ochranných odevov, obuvi a doplnkov? Pozorovaním okolitého sveta a štúdiom reálnych pracovných podmienok v zamestnaní. Ardon vie, akému nebezpečenstvu čelia tí, ktorí pracujú vo výške, tí, ktorí pracujú vo farmaceutickom laboratóriu, alebo tí, čo sa denne stretávajú s ostrými plechmi alebo so žieravinami. Pôsobiť na takýchto pracoviskách osem a viac hodín denne a nemať pri tom vhodné ochranné oblečenie, nie je ani zďaleka dobrý nápad. Buďme zodpovední a starajme sa o svoje zdravie a bezpečnosť na pracovisku. Produkty od spoločnosti Ardon Safety nám s tým dokážu jednoducho pomôcť.

pozri si širokú ponuku
Domov
Zdieľať
Diskusia