Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
10. decembra 2022, 14:27
Čas čítania 0:40

Petra Vlhová skončila v obrovskom slalome na treťom mieste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Svetový pohár žien v alpskom lyžovaní sa koná v talianskom Sestriere.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa v sobotu umiestnila na treťom mieste v obrovskom slalome Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní v talianskom Sestriere.

Po prvom kole sa usadila na čele skupiny s náskokom siedmich stotín pred Martou Bassinovou. „Bolo pekné sa opäť vrátiť po dlhšom čase na líderskú pozíciu. Veľmi sa teším, že sa mi podarilo podať dobrú jazdu,“ okomentovala prvú jazdu pre JOJ Šport. Druhé kolo zas ukončila o štyri desatiny neskôr než víťazka. Celkovo ide o Vlhovej 60. pódiové umiestnenie, dodáva Pravda.

Medaily si z pretekov odnášajú Talianka Marta Bassinová (1. druhé miesto, čas 2:28,89) a Švédka Sara Hectorová (2. tretie miesto, +0,11).

„Bol to veľký boj. Snažila som sa urobiť maximum, ale Bassinová a Hectorová boli rýchlejšie. Mám pódium, ale po 1. kole ma to mrzí, lebo vždy chcem zvíťaziť,“ povedala po pretekoch Vlhová pred kamerami. Program Svetového pohára pokračuje v nedeľu slalomom.

Rodáčka z Liptovského Mikuláša pretekala v obrovskom slalome aj koncom novembra v americkom Killingtone. Vlhová tam skončila štvrtá, triumfovala Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová.

Domov
Zdieľať
Diskusia