Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
14. novembra 2022, 19:00
Čas čítania 0:29

Slovenská polícia začala vyšetrovať českú políciu. Podozriví sú z prevádzania

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Policajný prezident SR hovorí o prevádzačstve.

Slovenská polícia začala trestné stíhanie proti prevádzačom nelegálnych migrantov. Hlavnými podozrivými sú českí policajti. Televízia Markíza zverejnila video, na ktorom českí policajti v služobnom aute vykladajú nelegálnych migrantov na území Slovenska. 

V relácii Na rovinu na webe Aktuality.sk policajný prezident Štefan Hamran povedal, že českí policajti prešli za spoločnú hranicu a na našom území vyložili migrantov. „Pozbierajú migrantov a prinesú ich na hranicu. Dokonca sa nám stal jeden prípad, keď ich priviezli až za hranicu – 200 metrov – a vyložili nám na územie Slovenskej republiky nelegálnych migrantov. Česká polícia – veď to je regulárne prevádzačstvo,“ povedal Hamran.

2. novembra 2022, 18:30 Čas čítania 4:54 Ako to vyzerá vnútri tábora pre migrantov zo Sýrie? Šli sme do Kútov, aby sme si život utečencov pozreli na vlastné oči Ako to vyzerá vnútri tábora pre migrantov zo Sýrie? Šli sme do Kútov, aby sme si život utečencov pozreli na vlastné oči

Za účasti predsedov vlád, ministrov vnútra a policajných prezidentov oboch krajín sa vo štvrtok aj uskutočnilo stretnutie práve z dôvodu tohto prípadu. Slovenskí policajti však napriek tomu začali trestné stíhanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia