Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Slovenská sporiteľňa.
10. novembra 2022, 8:45
Čas čítania 2:00
Sponzorovaný obsah

Najrevolučnejší slovenský metaverzum event bude zadarmo. Na registráciu máš už len pár dní

Najrevolučnejší slovenský metaverzum event bude zadarmo. Na registráciu máš už len pár dní
Zdroj: Slovenská sporiteľňa
TECH E-ŠPORTY ELEKTRONICKÉ ŠPORTY (E-ŠPORTY) METAVERZUM
Uložiť Uložené

Veľkolepý virtuálny event, ktorý návštevníkom prináša Slovenská sporiteľňa, odštartuje už 17. novembra.

Dobre naladení ľudia, DJ set, stand-up komici a dokonca aj let vzducholoďou. Dlhoočakávaný Space Base Metaverse Carneval je tu a teraz máš jedinečnú príležitosť byť jeho súčasťou. Návštevníkov čakajú dva dni zábavy, ktorá prekračuje hranice reality. A to doslova. Virtuálny event sa bude odohrávať vo veľkolepom svete metaverza. Priprav sa na päť hodín zábavy, atrakcií a skvelej hudby. Zúčastniť sa môže každý. Stačí ti aj obyčajný počítač s pripojením na internet.

Zaregistruj sa do 13. novembra

Veľkolepý virtuálny event, ktorý návštevníkom prináša Slovenská sporiteľňa, odštartuje už 17. novembra. Po úspešnej jarnej edícii pripravili organizátori ešte intenzívnejší zážitok a vylepšené metaverzum, v ktorom ťa čakajú skvelé atrakcie. Pre veľký záujem sa rozhodli otvoriť brány fascinujúceho virtuálneho sveta aj druhý deň po premiére, a to v piatok 18. novembra. Registrácia na oba dni je už teraz v plnom prúde, pričom potrvá len do 13. novembra.

Slovenská sporiteľňa, Space Base, metaverzum
Zdroj: Slovenská sporiteľňa

Celý proces je veľmi jednoduchý a nevyžaduje žiadne špeciálne technické vybavenie. Zážitok však dokáže vylepšiť jedno z podporovaných zariadení, cez ktoré si event vychutnáš zo skutočne autentickej perspektívy. Okrem klasických počítačov a laptopov môžeš siahnuť aj po Oculus Quest, Oculus Rift, Windows Mixed Reality alebo HTC Vive. Ak náhodou žiadny z týchto VR setov nemáš, nerob si starosti. Môžeš ho vyhrať priamo na evente. Čaká ťa totiž súťaž o kompletný set HTC Vive Pro.

Čo je metaverzum?

Predstav si virtuálny svet, v ktorom žijú ľudia prostredníctvom svojich avatarov. Svet, v ktorom sa voľne pohybujú, rozprávajú, nakupujú alebo si užívajú kultúru a umenie v digitálnej forme. A to všetko z pohodlia svojho domova. Metaverzum sa považuje za ďalšiu vývojovú fázu internetu. Predstavuje spojenie hmatateľného a virtuálneho sveta do jednej reality, v ktorej platia úplne iné pravidlá než tie, na aké sme zvyknutí. I keď je táto technológia stále v plienkach, už teraz môžeš byť medzi prvými, ktorí si vychutnajú jedinečnosť virtuálnych svetov a digitálnych eventov.

SPACE BASE

O 18.00 h sa na jednom mieste stretnú stovky ľudí, ktorí si budú naplno užívať hudbu, súťaže či objavovanie unikátnych geocatching meet pointov. Príď si vyskúšať virtuálny svet, v ktorom môžeš byť, kýmkoľvek chceš, a tak spoznávať nových ľudí. Možnosti sú naozaj netradičné. Čaká ťa súťaž Singstar, ktorá preverí spevácke schopnosti avatarov, talk standupových komikov Jana Gorduliča a Mariána Psára či krátky kvíz. Zalietať si vo virtuálnych oblakoch digitálneho sveta môžeš na špeciálnej rakete alebo vzducholodi. Toto všetko potrvá až do 23.00 h, keď sa event každý deň oficiálne končí.

Slovenská sporiteľňa, Space Base, metaverzum
Zdroj: Slovenská sporiteľňa

Či už sa rozhodneš pre VR set, mac, alebo počítač, zážitok z tohto unikátneho sveta budúcnosti bude určite niečo, čo by si si so svojimi kamošmi nemal nechať ujsť. SPACE BASE je totiž nielen celý zadarmo, ale môžeš na ňom ešte aj zarobiť. Slovenská sporiteľňa pripravila pre metaverzum špeciálnu virtuálnu menu. „Spejsáky“, ktoré nazbieraš, môžeš následne investovať a získať parádny merch.

Stovke návštevníkov s najvyšším počtom „spejsákov“ na účte poputuje merch Space Base Mateverse Carnevalu automaticky. Tí ostatní budú musieť mať šťastie vo virtuálnom losovaní. Nenechaj si ujsť nezabudnuteľný virtuálny event. Zaregistruj sa, vytvor si vlastného avatara a hlavne sa bav.

chcem sa zaregistrovať
Domov
Zdieľať
Diskusia