Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
3. novembra 2022, 7:41
Čas čítania 0:31

Muža hľadaného Interpolom odhalil nákup za 5 eur v Seredi. Našli u neho pervitín aj marihuanu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Okrem falošného občianskeho preukazu podozrivý polícii odovzdal vrecúško s bielou kryštalickou látkou a zelenú sušinu.

Seredským policajtom sa tento týždeň podarilo zadržať medzinárodne hľadaného 43-ročného muža, ktorého v zahraničí stíhajú za majetkové podvody. 

Slovenská polícia zadržala muža za krádež v hodnote 5 eur, už na prvý pohľad sa im však zdal podozrivý. Odovzdal im aj chorvátsky občiansky preukaz, vďaka čomu následne lustráciou zistili, že v skutočnosti ide o Srba hľadaného Interpolom. Polícia o tom informovala na Facebooku.

Polícii údajne odovzdal pervitín

Policajtom dokonca odovzdal priesvitné vrecúško s bielou kryštalickou látkou, o ktorej sám uviedol, že by malo ísť o pervitín, a zelenú sušinu oblepenú lepiacou páskou. 

Zaistené materiály poslali na expertízu. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin falšovania úradných dokumentov a prechovávania drog. 

Muž je v súčasnosti v cele predbežného zadržania v Galante. Polícia rieši jeho vydanie cudziemu štátu, na ktorého území sa trestného činu dopustil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia