Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
2. novembra 2022, 12:40
Čas čítania 0:29

VIDEO: Nové zábery zachytávajú udalosti zo streľby, pri ktorej zabili rapera Takeoffa

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Pri streľbe boli poranení aj ďalší ľudia.

Portál TMZ Hip Hop prišiel s videom, na ktorom jasne zachytávajú streľbu. Na začiatku môžeme vidieť a počuť, ako sa Quavo s niekým háda a Takeoff je pár metrov za ním.

O pár sekúnd sa ozve jediný vystrel, po ktorom nasleduje chaos. V dave ľudí zaznie viac ako desať výstrelov a znie to, ako keby pochádzali z najmenej dvoch rôznych zbraní. Takeoffa zasiahli takmer do hlavy a aj napriek resuscitácii bol na mieste vyhlásený za mŕtveho.

1. novembra 2022, 17:00 Čas čítania 4:50 Kto bol Takeoff? Na prvý pohľad sivá myška z Migos, ktorá zmenila rapovú hru a priniesla nový slang Kto bol Takeoff? Na prvý pohľad sivá myška z Migos, ktorá zmenila rapovú hru a priniesla nový slang

Členovia policajného oddelenia v Houstone usporiadali v utorok popoludní tlačovú konferenciu a odhalili, že zasiahnutí boli aj 23-ročný muž a 24-ročná žena, ktorí išli na ošetrenie do nemocnice. Policajti tvrdia, že väčšina svedkov streľby z miesta činu ušla, a žiadajú ich, aby poskytli informácie o tom, čo sa stalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia