Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2022, 11:07
Čas čítania 0:27
Richard Balog

Drake a 21 Savage vydajú spoločný album. Správu oznámili vo videoklipe na skladbu Jimmy Cooks

Drake a 21 Savage vydajú spoločný album. Správu oznámili vo videoklipe na skladbu Jimmy Cooks
Zdroj: YouTube
HUDBA 21 SAVAGE DRAKE RAP
Uložiť Uložené

Album s názvom Her Loss uzrie svetlo sveta už 28. októbra.

Drake a 21 Savage vydajú spoločný album s názvom Her Loss. Správu oznámili prostredníctvom videoklipu na skladbu Jimmy Cooks, ktorá uzatvárala posledný sólový album od Champagne Papiho z júna tohto roku. 

Videoklip k najväčšiemu hitu z projektu Honestly, Nevermind, priniesli bez akéhekoľvek upozornenia a rovnako prekvapivý je aj spoločný album oboch interpretov. Samotný vizuál je jednoduchý a raperom robí pozadie len koláž scéne z rôznych miest s oznamom o plánovanej novinke, ktorá uzrie svetlo sveta už 28. októbra. 

Informáciu „HER LOSS/ALBUM BY DRAKE AND 21 SAVAGE/OCTOBER 28, 2022,“ neskôr potvrdilo aj vydavateľstvo Republic Records prostredníctvom Twitteru.

Uvidíme, či nás čaká poctivá rapová nálož plná klubých bangrov alebo skladby v pomalších rytmoch. Teraz si vychutnaj spomínaný videoklip. 

Anketa:
Tešíš sa na túto novinku?
Áno.
Nie. 
Áno.
87 %
Nie. 
13 %
Odporúčané
KVÍZ: Zvládneš priradiť civilné mená raperov k umeleckým pseudonymom? KVÍZ: Zvládneš priradiť civilné mená raperov k umeleckým pseudonymom? 16. septembra 2022, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia