Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
10. októbra 2022, 6:56
Čas čítania 1:11

Žena si cez Tinder dohodla rande, počas ktorého muža zviazala, porezala a škrtila. Pri jeho nahom tele si napokon objednala jedlo

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Malo to začať orálnym sexom, no skončilo to hororom.

Polícia v Colorado Springs zatkla 22-ročnú ženu a obvinila ju z viacerých trestných činov v súvislosti s bizarným útokom. Tých sa dopustila počas rande, ktoré si dohodla cez známu zoznamovaciu sociálnu sieť Tinder. Obvinená Lauren Marie Dooleyová si svoju „obeť“ zavolala k sebe do bytu, kde 21-ročného mladíka čakalo nemilé prekvapenie.

Ako informuje New York Post, žena ho nalákala na orálny sex na gauči v jej byte. Muž sa vyzliekol a čakal na sľúbenú rozkoš. Dooleyová ho zviazala páskou, s čím muž súhlasil, keďže si myslel, že ide o súčasť sexuálnej hry. „Obeť to považovala za čudné, ale súhlasila s tým,“ uvádza sa v oficiálnom vyhlásení.

Cieľom 22-ročnej ženy však bolo, aby mladík nemohol klásť odpor. Po tom, čo mu zviazala nohy aj ruky, sa stále vedel pohybovať, preto mu kázala, aby sa presunul do jej spálne na posteľ. V tom však už držala kuchynský nôž a muž v strachu, že mu Dooleyová ublíži, poslúchol a vliezol do jej postele.

Lauren Marie Dooley
Zdroj: Instagram/Lauren Marie Dooley

Následne naňho žena skočila a nožom mu porezala ľavé rameno. Aby toho nebolo málo, po tržnej rane ho ešte približne pol minúty škrtila okolo krku a opäť ho priviazala páskou. Napokon svoju obeť prinútila ľahnúť si do vane, zatiaľ čo ona si objednala jedlo cez donáškovú službu DoorDash.
 

Vyhrážala sa mu, že ak bude po príchode kuriéra s jedlom kričať, zabije ho. Žena napokon zaspala, vďaka čomu sa mužovi napokon podarilo z bytu ujsť. „Po našom príchode nás obyvatelia bytu informovali, že na parkovisku je nahý muž, ktorý potrebuje pomoc,“ píše sa v policajnej správe.

5. februára 2024, 9:30 Čas čítania 7:36 Vojta (Mullet na tripu) prešiel celé USA stopom a bez peňazí: Na odvoz som čakal 14 hodín, v Grand Canyone ku mne prišiel medveď Vojta (Mullet na tripu) prešiel celé USA stopom a bez peňazí: Na odvoz som čakal 14 hodín, v Grand Canyone ku mne prišiel medveď

Keď polícia prišla na miesto činu, našla v byte krvavý kuchynský nôž, krvou nasiaknuté utierky a krv vo vani. Dooleyovú následne obvinili z únosu druhého stupňa, napadnutia druhého stupňa a vyhrážania sa zabitím. V prípade dokázania viny jej hrozí až 25 rokov za mrežami.

Lauren Marie Dooley
Zdroj: Colorado Springs Police Department
Domov
Zdieľať
Diskusia