Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Zurich Insurance Group.
11. októbra 2022, 10:00
Čas čítania 1:28
Sponzorovaný obsah

Ponuka pre vysokoškolákov: Zapoj sa do projektu „keep calm and sustainable“ bratislavskej pobočky Zurich

Ponuka pre vysokoškolákov: Zapoj sa do projektu „keep calm and sustainable“ bratislavskej pobočky Zurich
Zdroj: Pexels/MIXU
REFRESHER EKOLÓGIA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Môžeš získať 600 eur na realizáciu projektu, počas ktorého sa naučíš veľa praktických zručností. Tí najšikovnejší z vás môžu získať platenú stáž.

Slovenská pobočka Zurich Insurance má pre všetkých vysokoškolákov, ktorým sa to v hlave hemží nápadmi, lákavú ponuku. Zurich a Green Foundation hľadajú cieľavedomých vysokoškolákov, ktorým nie sú aktuálne problémy ľahostajné, majú chuť niečo zmeniť a zabezpečiť tak budúcnosť aj pre ďalšie generácie. Rolluj nižšie na plagát a zisti viac.

Hoci slovenská pobočka Zurich v Bratislave nepredáva produkty, vyniká šikovnými hlavičkami, ktoré pomáhajú so službami v oblasti poistnej matematiky, informačných technológií či upisovania poistných rizík. Okrem toho, pobočka v Bratislave sa aktívne venuje spoločenskej zodpovednosti a práve jednou z aktivít je aj udržateľnosť životného prostredia. Téme spoločenskej zodpovednosti sa venuje aj samostatný tím zamestnancov, ktorí prispievajú svojimi aktivitami ako dobrovoľníci.
Zurich Bratislava
Zdroj: Zurich Bratislava

Zurich pobočka na Slovensku sa prostredníctvom rôznych projektov angažuje v rozmanitých spoločenských témach a problémoch, akými je poskytnutie pomoci Ukrajine, sadenie stromov, pomoc ľuďom bez domova a pod. Spoločnosť pravidelne spúšťa projekty na podporu udržateľnosti. Jedným z projektov je aj Keep calm and sustainable. Jeho cieľom je zapojiť šikovných vysokoškolákov, ktorí môžu byť potenciálnymi budúcimi lídrami vyznávajúcimi rovnaké hodnoty, aké majú aj v spoločnosti Zurich Insurance.

zurich
Microsoft tím sadí strom Zdroj: Zurich

Zapoj sa do výzvy a získaj príspevok na realizáciu svojho projektu

Ak patríš medzi vysokoškolákov, ktorí netrávia svoj voľný čas len na párty, ale rád sa venuješ projektom, ktoré majú zmysel, teraz máš ideálnu príležitosť. Zurich pobočka hľadá ľudí ako ty. Možno ti zreje už teraz nápad, ktorý by bol realizovateľný a ktorý by sa venoval téme udržateľnosti. Ak je to tak, neváhaj a prihlás sa. Zurich vybraným uchádzačom venuje na realizáciu projektu 600 EUR. Môžeš si pritom vybrať z dvoch oblastí, ktorým sa tvoj projekt bude venovať – zvýšenie kvality verejného priestoru v Bratislave alebo zvýšenie udržateľnosti pracovných priestorov spoločnosti Zurich.

S realizáciou projektu ti následne pomôžu dobrovoľníci zo spoločnosti Zurich. Počas trvania projektu sa budeš môcť zúčastniť na rôznych workshopoch pod vedením odborníkov zo spoločnosti. Po prihlásení sa do projektu vytvoríte na úvodnom Workshop day tímy, vďaka čomu sa počas realizácie naučíš rôzne zručnosti, ako je tímová práca, projektový manažment či time manažment. Projekt ti pomôže pretaviť svoje teoretické znalosti do tých praktických a tým najlepším spoločnosť Zurich ponúkne platenú stáž. Dostaneš tiež certifikát o absolvovaní projektu od Green Foundation. 

Prihlasovať sa môžeš prostredníctvom formulára do 21. októbra 2022. 

chcem sa prihlásiť
zurich projekt
Zdroj: Zurich
Domov
Zdieľať
Diskusia