Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
5. októbra 2022, 10:51
Čas čítania 1:04

Juraj Slafkovský často padá a opäť skončil bez bodu. Pavol Regenda si pýta miesto v NHL

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Predsezónna príprava NHL pokračovala ďalšími zápasmi.

Juraj Slafkovský odohral v noci z utorka na stredu za Montreal ďalší prípravný zápas, v ktorom sa proti Ottawe Senators predstavil v prvom útoku spolu s Nickom Suzukim a Colom Caufieldom. Canadiens tentokrát prehrali 4 : 5, pričom naša draftová jednotka si nepripísala žiaden kanadský bod.

Juraj Slafkovský bol s vyše 22 minútami najvyťaženejší hráč zápasu. Podľa sportnet.sme si osemnásťročný útočník vytvoril len neškodné šance, často mu unikal puk, chýbala mu rýchlosť, nedostával sa do zakončenia a robil chyby aj v defenzíve. Zaujal aj tvrdým pádom, keď ho obranca Artem Zub poslal tvrdo k zemi.

Regenda
Pavol Regenda. Zdroj: TASR/AP

Juraj Slafkovský má v predsezónnej príprave problémy so stabilitou. Kanadský novinár Nicolas Cloutier si myslí, že dôvodom častých pádov môže byť fakt, že Slafkovský v lete nabral päť kilogramov hmotnosti a ešte si na svoje nové parametre nezvykol.

Slafkovský podľa Denníka N robil mnoho začiatočníckych chýb. Zaradenie do prvej formácie však podľa bývalého skauta Montrealu Granta McGagga naznačuje, že začne sezónu v prvom tíme a nie na farme. Tento scenár, naopak, hrozí jeho spoluhráčovi Filipovi Mešárovi.

Od začiatku sezóny na farme v AHL sa vzďaľuje produktívny, i keď výrazne menej vyťažený Pavol Regenda. Ten v drese Anaheimu Ducks zaznamenal pri výhre 5 : 4 nad Los Angeles Kings gól a dve asistencie. Za 10 minút a 23 sekúnd stihol v štvrtej formácii Regenda pozbierať až štyri plusové body. Nedraftovaný hráč si pýta miesto v NHL, hoci ostatnú sezónu strávil v extraligových Michalovciach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia