Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
23. septembra 2022, 20:49
Čas čítania 0:42

VIDEO: Agresívny muž udrel letušku v lietadle, lebo mu povedala, že musí počkať na kávu a vrátiť sa na svoje miesto

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
VIDEO: Agresívny muž udrel letušku v lietadle, lebo mu povedala, že musí počkať na kávu a vrátiť sa na svoje miesto
Zdroj: American Airlines/propagační materiál/volně k užití

Mužovi hrozí až dvadsať rokov za mrežami.

V stredu počas letu spoločnosti American Airlines do Los Angeles agresívny cestujúci hrubo napadol letušku v lietadle po tom, ako mu povedala, aby počkal na kávu a vrátil sa na svoje miesto, informuje New York Post.

Americká prokuratúra pre centrálny okres v Kalifornii vo vyhlásení uviedla, že incident sa udial počas toho, ako letušky podávali jedlo a nápoje. Tridsaťtriročný muž menom Alexander Tung Cuu Le sa najskôr postavil zo svojho sedadla, chytil letušku zozadu za plece a požiadal ju o kávu.


Čoskoro Le údajne zozadu chytil obe letušky za plecia, na čo jedna z nich zaujala obranný postoj. Následne sa presunul do prednej časti lietadla, kde sa stále potuloval, až ho opäť pracovníčka leteckej spoločnosti požiadala, aby sa vrátil na svoje miesto, na čo muž reagoval odmietavo a agresívne.

Zaťal päste, a keď sa mu letuška otočila chrbtom s tým, že ho ide nahlásiť kapitánovi, udrel ju zozadu päsťou do hlavy. Čoskoro však agresora spacifikovali a pripútali ho k sedadlu. Muž je momentálne obvinený a podľa newyorských novín mu hrozí až dvadsať rokov za mrežami. Súd ho čaká vo štvrtok 29. septembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia