Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer TASR
17. septembra 2022, 14:49
Čas čítania 0:31

Muž s nožom prepadával v Bratislave ženy. Polícia ho dokázala rýchlo zadržať

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Muž s nožom prepadával v Bratislave ženy. Polícia ho dokázala rýchlo zadržať
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj

Páchateľa policajti dolapili za menej ako 5 hodín od prvého prepadnutia.

Policajti chytili muža, ktorý v Bratislave s nožom napadol a okradol viaceré ženy. Polícia Bratislavského kraja o pátraní i jeho úspešnom konci komunikovala cez Facebook. Oznámenie o lúpežných prepadnutiach z tretieho a štvrtého okresu hlavného mesta prijala krátko pred 7.00 na linke 158.

Muž mal na jednej z ulíc v Bratislave napadnúť nožom ženu a spôsobiť jej viaceré rezné poranenia. Po tom, čo jej ukradol kabelku plnú osobných vecí, ušiel do lesa, kde podľa policajtov spozoroval dve ženy a začal ich ohrozovať nožom. Od oboch žien za pomoci vyhrážok vymámil kabelky a peňaženky a následne opäť unikol do lesa na neznáme miesto.

Bratislavským policajtom sa muža podarilo zadržať krátko po 11.30 na poli medzi obcami Svätý Jur, Malý Raj a Slovenský Grob. Páchateľ má podľa polície 25 rokov a je približne 190 cm vysoký.

Domov
Zdieľať
Diskusia