Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
17. septembra 2022, 10:46
Čas čítania 0:45

Oficiálne potvrdené: Keanu Reeves sa vráti ako komiksový John Constantine

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené
Oficiálne potvrdené: Keanu Reeves sa vráti ako komiksový John Constantine
Zdroj: Warner Bros. US

Herec svoju túžbu vrátiť sa v role exorcistu a démonológa vyjadril ešte minulý rok.

Warner Bros predstavil detaily o pripravovanom pokračovaní kultového filmu Constantine z roku 2005. V hlavnej role uvidíme opäť Keanu Reevesa a režisérskej taktovky sa podľa deadline.com opäť zmocní Francis Lawrence. Scenár bude mať na starosti skúsený Akiva Goldsman, tvorca predlôh k filmom ako Anjeli a démoni, Ja, legenda, Da Vinciho kód, Ja, robot, Čistá duša.

Pokračovanie filmu inšpirovaného komiksovou produkciou štúdia DC prichádza po 17 rokoch a bude chcieť minimálne nadviazať na úspech prvej časti, ktorá celosvetovo zarobila 200 miliónov dolárov. 

Keanu Reeves svoju túžbu opäť stvárniť exorcistu a démonológa Johna Constantina vyjadril koncom minulého roka v talkshow Stephena Colberta. Oznam o novom filme prišiel po stroskotaní produkcie seriálovej adaptácie z produkcie HBO Max. 

John Constantine je vo vesmíre DC exorcista, ktorý dokáže vidieť démonov a anjelov, ktorí ovplyvňujú osudy bežných ľudí. Jeho životným poslaním je do pekla poslať každého démona a získať tak pre seba miesto v nebi.

Domov
Zdieľať
Diskusia