Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
14. septembra 2022, 15:32
Čas čítania 0:41

Polícia na východnom Slovensku zadržala mužov, ktorí nútili mladé ženy k prostitúcii

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ženy sa viackrát pokúsili o útek, vždy ich však našli, zbili a opäť nútili k prostitúcii.

Príslušníci Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii objasnili prípad obchodovania s ľuďmi. Ten spáchali dvaja muži z východného Slovenska formou sexuálneho vykorisťovania na dvoch ženách. Informuje o tom Polícia Slovenskej republiky na svojom Facebooku. 


Polícia zistila, že muži vo veku 20 a 23 rokov zlákali ešte v januári tohto roku na spoločné bývanie dve ženy. Ubytovanie sa malo nachádzať v rómskej osade v meste Trebišov. Ženy boli vo veku 18 a 20 rokov.

Na povrch vyplávali informácie, že až do augusta 2022 ich muži denne násilne nútili k poskytovaniu sexuálnych služieb. Za jedného klienta údajne inkasovali sumu od 15 do 30 eur a všetky takto utŕžené peniaze museli odovzdávať. Páchatelia ich potom míňali na nákup alkoholu a cigariet. Ženy sa viackrát pokúsili o útek, vždy ich však našli, zbili a opäť nútili k prostitúcii.


Vyšetrovateľ Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii ÚHCP P PZ oboch mužov obvinil zo zločinu obchodovania s ľuďmi. Po dokázaní viny im hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. Vyšetrovateľ zároveň podal návrh na ich väzobné stíhanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia