Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2022, 12:11
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Harry Styles hrá homosexuála. V romantickej dráme podvádza svoju manželku s iným mužom

Harry Styles hrá homosexuála. V romantickej dráme podvádza svoju manželku s iným mužom
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY MY POLICEMAN
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer pre film My Policeman, ktorý sa na Amazon Prime Video dostane už 4. novembra.

Tom (Harry Styles) je obyčajný mladý muž, ktorý sa zamiluje do Marion (Emma Corrin z The Crown). Párik si užíva zamilované chvíle a nakoniec sa aj zosobáši. Ich dokonalý vzťah však prekazí príchod kurátora múzea Patricka (David Dawson). Tom sa do neho rýchlo zamiluje, no nechce Marion opustiť.

Problémom je aj to, že sa dej odohráva v roku 1950, keď spoločnosť homosexuálov a ich vzťahy vôbec netolerovala. Čo sa však stane, keď sa muži znovu stretnú v roku 1990? Vzplanie ich láska znovu a zničia tým životy ich blízkych, alebo im nebude súdené objaviť lásku a byť slobodnými?

Odporúčané
RECENZIA: 4. séria What We Do in the Shadows dokazuje, že vtipnejší seriál nenájdeš RECENZIA: 4. séria What We Do in the Shadows dokazuje, že vtipnejší seriál nenájdeš 8. septembra 2022, 8:30

My Policeman sa dostane na streamovaciu službu Amazon Prime Video už 4. novembra. Po snímke Don't Worry Darling pôjde o jeden z posledných filmov so Stylesom. Herec pre magazín Rolling Stones povedal, že s herectvom neplánuje pokračovať a chce sa sústrediť na svoju hudobnú kariéru. Snímku My Policeman zrežíroval Michael Grandage (Genius). 

Domov
Zdieľať
Diskusia