Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
8. septembra 2022, 11:00
Čas čítania 1:41
Sponzorovaný obsah

Spĺňa všetky požiadavky náročnejších študentov. Huawei Matebook D 16 ti zjednoduší školské povinnosti

TECH HUAWEI
Uložiť Uložené

Najnovší MateBook D 16 ponúka vysoký výkon aj gigantickú obrazovku v kompaktnom tele.

Začiatok školského roka je tu a spolu s ním ti zrejme budú postupne pribúdať študentské povinnosti. Na všetky seminárky, eseje, prezentácie či rôzne projekty však budeš potrebovať poriadnu študentskú výbavu. Dnes sa totiž bez kvalitnej elektroniky nezaobídeš ani v škole. Ak práve hľadáš nový notebook, horúca novinka od značky Huawei by ti rozhodne nemala uniknúť. Najnovší MateBook D 16 ponúka vysoký výkon aj veľkú obrazovku v kompaktnom tele.

Huawei
Zdroj: Huawei

Ohúri ťa veľkosť displeja

S novým notebookom MateBook D 16 Huawei sa ti bude študovať omnoho jednoduchšie. Novinka ponúka 16-palcový FullView displej, vďaka čomu bude prehľadným spoločníkom na tvoje školské povinnosti aj na zábavu v podobe sledovania obľúbených filmov či seriálov. Rad MateBook je poháňaný procesorom Intel® Core™ série H 12. generácie, dvojkanálovou pamäťou RAM a vysokorýchlostným diskom SSD, ktorý bezchybne a efektívne zvláda multitasking, takže sa už viac nemusíš báť, že ti notebook „sekne“ pre množstvo otvorených okien webového prehliadača pri tvorení projektu či prezentácie do školy.

viac info

Štúdium v tej najvyššej kvalite

Videohovory, prezentácie či telefonovanie s kamošmi počas hrania hier si teraz užiješ vo vysokej kvalite. Zabezpečí ju 1080 p kamera so širokým zorným poľom a mikrofón s aktívnym potlačením okolitého šumu. K tomu získaš aj algoritmy umelej inteligencie od dynamického virtuálneho pozadia po funkcie ako FollowCam a Eye Contact.

Huawei
Zdroj: Huawei

Nezaberie veľa miesta

Ľahká kovová konštrukcia notebooku MateBook D 16 je vyrobená z hliníkovej zliatiny, vďaka čomu je laptop ľahký na prenášanie zo školy domov či na prednášky. Notebook totiž váži iba 1,7 kg a má hrúbku 18,4 mm. V porovnaní s ostatnými 16-palcovými notebookmi je teda omnoho ľahší. V batohu ho môžeš nosiť pokojne celý deň a navyše ti v ňom zostane miesto aj na ďalšie potrebné veci. Po otvorení ťa čaká plnohodnotná numerická klávesnica, ktorú má Huawei MateBook D 16 ako prvý model tejto série. 

Už žiadny slabý signál

Okrem číselnej klávesnice má MateBook D 16 ešte jednu novinku. Je ňou vôbec prvá metalická anténa Huawei, ktorá zlepšuje účinnosť konverzie signálu až o 56 percent. Tým ti poskytne lepšiu stabilitu a rýchlosť siete, aj keď máš slabý signál.

Huawei
Zdroj: Huawei

Prepájanie medzi zariadeniami

Ak vlastníš aj mobil či tablet Huawei, s modelom D 16 si užiješ ešte hladšie prepojenie medzi jednotlivými zariadeniami. Pomocou správy súborov na viacerých zariadeniach a AI vyhľadávaniu si môžeš ľahko prenášať súbory medzi počítačom, smartfónom a tabletom Huawei.

Externý monitor ako bonus

Nový Huawei MateBook D 16 je v predaji za 999 eur. V rámci aktuálnej akcie v sieti NAY získaš k notebooku aj externý monitor Huawei AD80 s uhlopriečkou 23,8 palca ako bonus.

chcem zistiť viac
Huawei
Zdroj: Huawei
Domov
Zdieľať
Diskusia