Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Effectix.
7. septembra 2022, 13:15
Čas čítania 1:05
Sponzorovaný obsah

Moderná kuchyňa rýchlo a lacno: Vieme, čo vám nesmie chýbať!

ZAUJÍMAVOSTI DIZAJN INTERIÉROVÝ DIZAJN TIPY A TRIKY
Uložiť Uložené

V jedálňach i kuchyniach dominujú v súčasnosti najmä biele a čierne odtiene.

Kuchyňa je najobľúbenejším miestom v dome. Práve touto miestnosťou sa prechádza najčastejšie a trávi sa v nej najviac času. Ráno, na obed aj večer sa tu stretávajú všetci členovia rodiny, preto by mala byť zariadená čo možno najpríjemnejšie a esteticky.

Ako vyzerá moderná kuchyňa dnešných dní?

Je nemožné myslieť, že to, čo bolo moderné pred rokmi, je moderné aj dnes. Trendy sa menia nielen v módnom svete, ale aj na poli bývania, nový šat dostávajú jedálne, obývačky i spálne. Či už plánujete rekonštrukciu, renováciu, alebo ste sa len rozhodli zvelebiť svoju existujúcu kuchyňu, máme pre vás niekoľko dobrých tipov.

Effectix
Zdroj: Mojnabytok.sk

V kurze je biela i čierna

V jedálňach i kuchyniach dominujú najmä biele a čierne odtiene, vždy bude trendy aj drevené vyhotovenie, ktoré je synonymom nestarnúcej elegancie a tepla domova. Keď sa skombinuje so zlatými alebo kovovými prvkami, pôsobí maximálne efektne. 

Vôbec nevadí, že hľadáte cenovo dostupné riešenie, čierne alebo biele lamino nájdete aj pri lacných kuchyniach. Krokom vedľa nebude ani kuchyňa v rustikálnom štýle, stačí zvoliť sivý alebo béžový odtieň kuchynských dvierok.

Effectix
Zdroj: Mojnabytok.sk

Skryte spotrebiče 

Štýlová umývačka riadu či zabudované rúry alebo chladničky sú v posledných rokoch samozrejmosťou. Osvetlenie by nemalo byť len jedno, stavte na LED diódy alebo pásiky nalepené pod kuchynskými skrinkami. Či už zariaďujete novú kuchyňu, alebo ste sa pustili do renovácie starej, nezabudnite, že pôsobivým doplnkom je ostrovček s barovými stoličkami

Odporúčané
Ako na jar vyzdobiť terasu či balkón? Ako na jar vyzdobiť terasu či balkón? 18. apríla 2024, 11:30

Myslite aj na skryté zásuvky, ktoré sú na prvý pohľad len ťažko postrehnuteľné, no v jedálni i v kuchyni sú na nezaplatenie. Na to, aby ste svojmu bývaniu vdýchli nový život, nemusíte siahnuť hlboko do vrecka. Ak zvolíte moderné lacné kuchyne, urobia vám naozaj veľkú službu v rámci celej domácnosti!

Domov
Zdieľať
Diskusia