Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
30. augusta 2022 o 20:00
Čas čítania 0:45

TOP 3 v utorok: Rapera 6ix9ine zrejme zbila priateľka, Ed Sheeran bol v poľskom gay klube a auto trielilo po Spiši takmer 300 km/h

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Prečítaj si najvýraznejšie správy dnešného dňa.

Rapera 6ix9ine vraj zbila jeho priateľka

6ix9ine alias Tekashi69 sa pohádal so svojou priateľkou Rachel Wattleyovou v jednej reštaurácii v Miami. Pri útoku na rapera ju zbadal policajt mimo služby a útok svojím svedectvom potvrdil aj pracovník bezpečnostnej služby. Partnerku rapera medzičasom zatkli. Viac informácií sa dočítaš tu.

6ix9ine patrí medzi najkontroverznejších interpretov v posledných rokoch.
6ix9ine patrí medzi najkontroverznejších interpretov v posledných rokoch. Zdroj: GettyImages/Shareif Ziyadat/WireImage

Ed Sheeran v Poľsku navštívil gay klub

Známy hudobník Ed Sheeran si vo Varšave užíval v klube určenom pre homosexuálov. S fanúšikmi vraj popíjal alkohol a neprekážalo mu robiť si s nimi fotografie. Podľa hovorcu baru, v ktorom Sheeran bol, sa spevák cítil veľmi uvoľnene a skvelo sa zabával. Viac informácií nájdeš v tomto článku.

Ed Sheeran
Zdroj: Instagram/Ed Sheeran

Vodič išiel po slovenskej diaľnici rýchlosťou takmer 300 km/h

V sobotu 27. augusta policajti na slovenských diaľniciach zaznamenali nový rekord. Vodič Audi po diaľnici D1 uháňal rýchlosťou až 289 km/h. „Srdečný pozdrav od polície ho neminie,“ odkázala mu v dnešnom statuse polícia na Facebooku. Viac sa o incidente dozvieš tu.

Porsche prekročenie rýchlosti
Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

IG príspevok dňa: Paradajky na diaľnici spôsobili nehodu

Americkí vodiči sa museli popasovať s približne 150-tisíc kúskami paradajok, ktoré sa rozsypali na diaľnici. Pri netradičnom incidente sa vybúralo sedem áut a traja ľudia utrpeli menšie zranenia.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BBC News (@bbcnews)

Domov
Zdieľať
Diskusia