Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
27. augusta 2022, 16:35
Čas čítania 0:33

Na diaľnici D2 sa prevrátila dodávka, v ktorej bolo 13 ľudí. Hlásia viacerých ťažko zranených

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Vážnu dopravnú nehodu na diaľnici smerom do Česka spôsobil defekt.

Na diaľnici D2 v smere do Česka došlo k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa zranilo 5 osôb, z toho dve ľahko a tri ťažko. Nehodu podľa všetkého spôsobil defekt na pneumatike od dodávky značky Volkswagen, ktorá sa následne prevrátila mimo vozovky. V dodávke sa v tom čase nachádzalo až 13 ľudí, všetci sú rumunskej národnosti.

O nehode informovala polícia na Facebooku. Dopravní policajti KR PZ v Bratislave na mieste aktuálne usmerňujú cestnú premávku. Vodič nebol pod vplyvom alkoholu. Jeho posádka sa nachádzala v nákladnom priestore vozidla. Dopravná nehoda je aktuálne v štádiu objasňovania.

„Podľa doposiaľ zistených informácií malo k dopravnej nehode dôjsť tak, že rumunský vodič vozidla zn. Volkswagen Crafter počas jazdy dostal na vozidle defekt, v dôsledku čoho vyšiel mimo vozovky. Vo vozidle v čase dopravnej nehody bolo okrem vodiča ďalších 12 osôb rumunskej národnosti,“ napísala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia