Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
17. augusta 2022, 8:02
Čas čítania 1:16

Kupujem Manchester United, napísal Elon Musk. Vraj len žartoval a neplánuje ani pridávať kokaín naspäť do Coca-Coly

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Kontroverzný miliardár opäť vzbudil pozornosť príspevkami na Twitteri.

Americký miliardár Elon Musk v utorok na Twitteri napísal, že kupuje anglický futbalový klub Manchester United. „Inak, kupujem Manchester United, nemáte za čo,“ napísal Musk v príspevku na sociálnej sieti. Manchesterský klub sa pritom po úvodných kolách anglickej Premier League potáca na poslednej priečke tabuľky, kam ho doviedli dve prehry po sebe.


Musk, ktorý je v súčasnosti najbohatším človekom na svete, je známy nekonvenčným správaním a často kontroverznými vyjadreniami na Twitteri. To, či naozaj plánuje anglický futbalový klub kúpiť, nebolo bezprostredne jasné.

Trvalo viac ako štyri hodiny, kým Musk svoj príspevok doplnil reakciou, že futbalový klub v skutočnosti nekupuje. 

„Nie, toto je dlhodobo známy vtip na Twitteri. Nekupujem žiadny športový klub,“ vysvetlil Musk po šiestej ráno nášho času a zničil tak nádej mnohých fanúšikov anglického klubu, ktorí uverili, že ich miliardár zbaví súčasných majiteľov z rodiny Glazerovcov. „Avšak, ak by to mal byť akýkoľvek tím, bol by to Manchester United. Bol to môj obľúbený klub v detstve,“ zaspomínal si Musk.

13. apríla 2023, 16:30 Čas čítania 3:24 Prečo sa mocní boja AI? Pauzu vo vývoji technológií žiadajú Elon Musk aj spoluzakladateľ Applu Prečo sa mocní boja AI? Pauzu vo vývoji technológií žiadajú Elon Musk aj spoluzakladateľ Applu

Manchester United je 20-násobným víťazom anglickej najvyššej ligovej súťaže Premier League a trikrát triumfoval v Lige majstrov (1968, 1999 a 2008). Majiteľmi tohto klubu sú členovia americkej rodiny Glazerovcov. Majitelia klubu však na Muskove príspevky nijako nereagovali a zrejme ani reagovať nebudú. 

Musk sa napriek tomu na Twitteri výborne zabával, pretože príspevok o kúpe Manchestru United odštartoval vtipom o súčasnej politickej situácii v Spojených štátoch amerických. Keď uviedol na pravú mieru, že anglický futbalový klub nekupuje, rovno napísal aj to, že sa v skutočnosti nechystá odkúpiť Coca-Colu. 

„A nekupujem ani Coca-Colu, aby som do nej mohol znovu pridať kokaín aj napriek extrémnej popularite tohto kroku,“ uzavrel Musk celú debatu na Twitteri.

Domov
Zdieľať
Diskusia