Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
7. augusta 2022, 8:43
Čas čítania 0:51

Minister obrany Jaroslav Naď zvažuje odchod z politiky. „Som z nej znechutený, reálne zvažujem, čo ďalej.“

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Jaroslav Naď v diskusii Denníka N povedal, že svoj možný odchod oznámil aj premiérovi.

Minister obrany Jaroslav Naď uvažuje o odchode z politiky, je z nej znechutený. Povedal to v diskusii Denníka N na festivale Atmosféra.

„Mňa tá politika tak znechutila, že – a oznámil som to už aj Igorovi Matovičovi a Eduardovi Hegerovi – že zvažujem, čo ďalej. Nikdy nebudem človek, ktorý by nebol lojálny. Vždy som otvorený. Ale keď sa rozhodnem odísť z politiky, tak úplne. To sa môže stať zajtra, človek toho už má plné zuby. Reálne hovorím, úprimne, že zvažujem, čo ďalej,“ povedal minister obrany s tým, že sa možno rozhodne odísť do inej strany. 


„Pokiaľ vidím, že niektorí politickí lídri uprednostňujú stranícke alebo osobné priority pred prioritami tejto krajiny, tak sorry. Načo mám byť dvadsať hodín v robote, aby som riešil, či niekto odíde a neodíde, a išiel prosiť Kuffu, či môžem pomôcť Ukrajine s ďalšou dodávkou zbraní, lebo tam zabíjajú ľudí?“

Naď zároveň povedal, že ho ľudsky sklamal poslanec Juraj Krúpa, lebo mu ani nezatelefonoval, že odchádza z OĽaNO. Kritizoval aj návrh zákona Gyorgya Gyimesiho o dúhových vlajkách. „Povedal som, že ak toto prejde, vyvesím dúhovú vlajku na ministerstve obrany,“ vyhlásil Naď.

Pokiaľ ide o koaličnú krízu, „neformálne stretnutia prebiehajú neustále“, povedal minister. „Chcem mať SaS-ku vo vláde.“

Naď na margo tém obrany Slovenska povedal, že už párkrát „stratil nervy, keď musel prechádzať peklom ministerstva financií“.

Domov
Zdieľať
Diskusia