Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik TASR
29. júla 2022, 22:04
Čas čítania 0:29

V ktorých jazerách a prírodných kúpaliskách na Slovensku sa môžeš kúpať? ÚVZ zverejnil zoznam bezpečných vodných plôch

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Úrad zatiaľ povolil prevádzku 166 umelých kúpalísk a 559 bazénov.

Regionálne úrady verejného zdravotníctva opäť kontrolovali prírodné kúpaliská a vodné plochy. Ku koncu 30. týždňa malo podľa úradu verejného zdravotníctva povolenie na prevádzku 166 umelých kúpalísk a 559 bazénov.


„Na niektorých otvorených kúpaliskách zatiaľ nie sú v prevádzke všetky bazény,“ píše úrad. Do prevádzky uviedli biokúpalisko Čľupko v Gaboltove. Plážové kúpalisko v Banskej Bystrici je do 2. augusta zatvorené pre verejnosť z dôvodu podujatia EYOF 2022.

20. júla 2022, 9:30 Čas čítania 12:27 Kde v Bratislave sa okúpeš zadarmo? Prinášame ti zoznam najlepších bezplatných pláží Kde v Bratislave sa okúpeš zadarmo? Prinášame ti zoznam najlepších bezplatných pláží

Regionálne úrady verejného zdravotníctva pokračovali v kontrolných odberoch vzoriek vody na kúpanie a ďalej monitorovali kvalitu vody na kúpanie sa a hygienický stav na prírodných vodných plochách a kúpaliskách, ktoré sú bez prevádzkovateľa.


Na základe odberov podľa ÚVZ zistili vyhovujúcu kvalitu vody na kúpanie na desiatich prírodných kúpaliskách a viacerých prírodných vodných plochách s neorganizovanou rekreáciou.

Domov
Zdieľať
Diskusia