Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
29. júla 2022, 20:00
Čas čítania 1:28

TOP 3 v piatok: Juraj Krúpa prešiel z OĽaNO do SaS, Slovan dostal pokutu 80 000 € a pláže v Taliansku zatvárajú pre baktérie

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
TOP 3 v piatok: Juraj Krúpa prešiel z OĽaNO do SaS, Slovan dostal pokutu 80 000 € a pláže v Taliansku zatvárajú pre baktérie
Zdroj: Refresher

Aj dnešok priniesol kopu zaujímavých správ. Pozri si náš výber troch najzaujímavejších.

Prestup roka: Juraj Krúpa odišiel z OĽaNO do SaS

Poslanec Juraj Krúpa včera odišiel z klubu hnutia OĽaNO, dnes oznámil svoj vstup do klubu strany Sloboda a solidarita. Na tlačovej konferencii po boku Richarda Sulíka vysvetľoval dôvody odchodu.

Podľa svojich slov zvažoval odchod od Igora Matoviča už o niečo skôr. „Zistil som, že som kandidoval za protikorupčné hnutie. Zrazu som sa ocitol v ultrakonzervatívnom hnutí, ktoré bojuje proti liberalizmu,“ povedal Krúpa. Svoje rozhodnutie pred mediálnym vyhlásením tlmočil aj predsedovi vlády Eduardovi Hegerovi. 

Viac sa dozvieš TU.

SaS Krúpa
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Slovan dostal za rasizmus pokutu 80 000 €

Futbalový Slovan Bratislava musí zaplatiť pokutu dokopy 78 000 eur a čiastočne uzatvoriť domáci štadión Tehelné pole. Rozhodla o tom disciplinárna komisia UEFA, podľa ktorej bolo správanie fanúšikov Slovana počas prvého zápasu 2. predkola Ligy majstrov na ihrisku Ferencvárosu v Budapešti neprimerané a rasistické.

8. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:40 Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov

Podmienka čiastočne uzatvoriť domáci štadión sa týka celého sektora C pre najbližší domáci zápas v európskych súťažiach UEFA. Okrem toho musí Slovan na najbližšom domácom zápase umiestniť do uzavretého sektora transparent s nápisom #NoToRacism (Nie rasizmu) s logom UEFA.

Viac sa dozvieš TU.

ŠK Slovan Bratislava, ultras
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Pláže v Taliansku zatvárajú pre baktérie

Pre vysoké teploty a suchá, ktoré trápia Európu, sa zhoršila kvalita morskej vody. Na časti talianskeho pobrežia pri Jadranskom mori je situácia natoľko zlá, že regionálna agentúra pre ochranu životného prostredia Arpae vydala zákaz kúpania vo viacerých oblastiach.

Teplota morskej vody stúpa, čo má okrem iného vplyv aj na množenie baktérií. To zapríčinilo nadmerný výskyt baktérie E-coli. Vydali preto zákaz kúpania sa v mori na neurčito, kým sa hodnoty opäť vrátia do normálu. Týka sa to najmenej 22 pláží na severovýchodnom pobreží Talianska. 

Viac sa dozvieš TU.

Slovákom sa páči najmä v Európe.
Slovákom sa páči najmä v Európe. Zdroj: Unsplash/Dan Gold/volně k užití

Instagramový post dňa: V Aquamanovi 2 sa objaví aj Ben Affleck alias Batman

Jason Momoa na svojom Instagrame exkluzívne oznámil, že v očakávanej komiksovke Aquaman and the Lost Kingdom sa objaví ďalší superhrdina, ktorým nebude nik iný než legendárny ochranca mesta Gotham.

7. novembra 2022, 20:00 Čas čítania 1:36 TOP 3 v pondelok: Arcibiskup Orosch sa ospravedlnil, muž dobodal svoju manželku vidličkou, vyjadrila sa matka zavraždeného Juraja TOP 3 v pondelok: Arcibiskup Orosch sa ospravedlnil, muž dobodal svoju manželku vidličkou, vyjadrila sa matka zavraždeného Juraja

Momoa na sociálnu sieť pridal fotografiu s predstaviteľom Batmana Benom Affleckom a oznámil, že Bruce Wayne a Arthur Curry (civilné mená Batmana a Aquamana – pozn. red.) sú znova pokope. Na fotku dvojice výstižným pomenovaním Legends stihol reagovať aj oficiálny instagramový účet DC Comics.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Domov
Zdieľať
Diskusia