Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
29. júla 2022, 21:23
Čas čítania 0:40

VIDEO: Žena „so smrťou v očiach“ si na R1 pri Nitre razila cestu v protismere. Autá sa jej museli v plnej rýchlosti uhýbať

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Policajti prirovnali bizarnú situáciu k hre o život.

Vodička na rýchlostnej ceste R1 takmer spôsobila vážnu dopravnú kolíziu. Krajské riaditeľstvo PZ v Nitre totiž na Facebooku informuje o bizarnej situácii, počas ktorej sa vodička malého Peugeotu 206 s cudzími evidenčnými číslami valila po ceste R1 v protismere. Situáciu prirovnali k hre o život.

„Všímavý vodič nás upozornil na vodičku, ktorá sa mu vynorila v protismere na rýchlostnej ceste R1 pri Nitre ako duch. Nenápadný malý Peugeot 206 s cudzími evidenčnými číslami si pomaly razil cestu k najbližšiemu výjazdu,“ píše nitrianska polícia. Vodička auta v protismere vraj mala smrť v očiach.

„Nečudo, veď keby sa plne venovala riadeniu vozidla a sledovala dopravné značenie, nemuseli sme dnes o nej písať a nemuselo sa niekoľko desiatok vodičov, ktorí okolo nej museli prejsť, dostať do ohrozenia vlastných životov,“ dodávajú muži zákona.

Polícia pri tejto príležitosti zároveň vyzýva všetkých vodičov, že ak sa nejakým nedopatrením dostanú do podobnej situácie, aby okamžite odstavili vozidlo pri kraji cesty, obliekli si reflexnú vestu, vystúpili aj so spolucestujúcimi z auta a na príchod diaľničnej polície počkali za zvodidlami.

Domov
Zdieľať
Diskusia