Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Viktor Kniš
22. júla 2022, 13:59
Čas čítania 0:52

Jaroslav Naď: Peter Pellegrini je nechutný príživník. Chváli sa tým, na čom sa nominanti jeho vlády obohatili

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Jaroslav Naď kritizuje Petra Pellegriniho, ktorý sa zúčastnil na športovej akcii v Trenčíne. Podľa ministra obrany si šéf Hlasu-SD robí politickú kampaň.

Jaroslav Naď na Facebooku kritizuje Petra Pellegriniho. Nazýva ho príživníkom a vyčíta mu, že sa zúčastnil na športovej akcii Európsky olympijský festival mládeže na štadióne, na ktorého rekonštrukcii sa údajne nabalili nominanti strany Smer-SD. 

„Otvárač krabíc so sektom so 150 tisícmi eur ako úplatkom Pellegrini (presne tak o tom svedčia svedkovia) dnes prišiel na štadión Vojenské športové centrum Dukla bez pozvania a začal si tam robiť nechutnú politickú kampaň,“ napísal minister obrany k fotografii z Instagramu.

Mediálny tím Petra Pellegriniho dnes pridal na sociálnu sieť sériu príbehov, ktoré zachytávajú návštevu predsedu mimoparlamentnej strany v areáli športoviska. Jaroslav Naď tvrdí, že ide o veľký paradox, keď si Peter Pellegrini robí politickú kampaň práve na tomto mieste. 

Minister obrany tvrdí, že keď prišiel do rezortu, zistil, že oprava štadióna „bola pripravovaná ako klasická zlodejina SNS a Smeru“. „... po mojom príchode na rezort sme museli rýchlo konať, nielen aby sa tam mohol hrať aj futbal, ale aby to bolo celkovo opravené, keďže Pellegriniho vláda mala iné ‚priority‘ v príprave projektu...“ dodáva minister obrany v kritickom príspevku. 

Anketa:
Robí si podľa teba takto Peter Pellegrini politickú kampaň a priživuje sa?
Áno.
Nie.
Neviem to posúdiť. 
Áno.
55 %
2050 Hlasov
Nie.
39 %
1433 Hlasov
Neviem to posúdiť. 
6 %
215 Hlasov

Podľa ministra obrany sa Peter Pellegrini chváli niečím, na čom sa jeho nominanti za vlády Smeru nechutne obohatili. „Typický nechutný príživník Pellegrini,“ myslí si Naď a dodáva, že znechutení sú aj organizátori Európskeho olympijského festivalu mládeže. Tí sa vraj od návštevy predsedu Hlasu-SD budú dištancovať aj oficiálnou cestou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia