Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
20. júla 2022, 20:25
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Dramatický seriál ti ukáže, že Mike Tyson bol najskôr zlodej a zločinec, až potom šampión v boxe

Dramatický seriál ti ukáže, že Mike Tyson bol najskôr zlodej a zločinec, až potom šampión v boxe
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY MIKE MIKE TYSON
Uložiť Uložené

Seriál Mike uvidíme už 25. augusta. Sleduj nový trailer.

Nová miniséria od streamovacej služby Hulu s názvom Mike zachytí život boxerskej legendy, ktorá je známa svetu do dnešného dňa. Mike Tyson však nebol celý život len úspešným boxerom. Ako po ukončení svojej kariéry, aj pred jej začiatkom bol kontroverznou osobou, ktorej neraz povolili nervy, a občas sa to skončilo aj ublížením na zdraví. 

Odporúčané
Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách Tieto filmy chce vidieť každý. Pozrieme si ich ešte tento rok a len v kinách 18. júla 2022, 14:30

Miniséria zobrazí jeho mladosť a detstvo, pričom nahliadne na jeho viaceré priestupky a zločiny, pre ktoré sem-tam skončil aj za mrežami. Veľkou časťou príbehu bude následne jeho progres v boxerskej kariére a cesta na vrchol. 

Hlavnú rolu stvárni Trevante Rhodes (Moonlight, Predator). Hulu začne seriál vysielať 25. augusta. Je možné, že ho uvidíme aj na slovenskej verzii Disney+, podobne ako ďalšiu minisériu od Hulu – Pam & Tommy o pornokazete Pamely Anderson. 

Domov
Zdieľať
Diskusia