Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
17. júla 2022, 15:12
Čas čítania 0:51

Po slovenskom raperovi pátra polícia, mal nastúpiť na výkon trestu. Rapoval o drogách a inej trestnej činnosti

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Slovenský raper Daweed Hustle mal nastúpiť do väzenia, ale utiekol. Pátra po ňom slovenská polícia.

„Za drogy som zažil už veľa zla, nie je to pre deti, nie je to hra,“ rapuje slovenský interpret Daweed Hustle v skladbe Minulosť, ktorá má na Youtube skoro 150-tisíc prehratí. Podľa oficiálnej stránky ministerstva vnútra po známom slovenskom hudobníkovi momentálne pátra polícia, pretože nenastúpil na výkon trestu. Nie je známe, za čo ho odsúdili, vo viacerých skladbách rapuje o drogách a inej trestnej činnosti, zároveň má vo videoklipoch napríklad sušinu podobnú marihuane alebo CBD. 

„Nechcem sedieť v base, zažívať smútok, na moju slobodu bol nejeden útok,“ hovorí Daweed Hustle v rovnakej skladbe a sťažuje sa na svedkov alebo spolupracujúcich obvinených, pre ktorých ho od raného veku „vláčili po súdoch“. Rapuje aj o trestnej činnosti mafiánov a znázorňuje akciu špecializovaných jednotiek Národnej kriminálnej agentúry.  

David Žigo alias Daweed Hustle pochádza z Bratislavy. Spolupracoval s viacerými dobre známymi rapermi z domácej scény, napríklad s Pil C-m, Loko Lokom alebo Dokkeytinom. Nedávno vydal aj debutový album, ktorý je dostupný na streamovacích službách na jeho oficiálnom účte. 

Daweed Hustle
Zdroj: MV SR

Odsúdený na úteku momentálne nemá dostupný ani svoj účet na Instagrame.

Ešte pred rokom polícia podobne pátrala po raperovi Palermovi, ktorého obvinili spoločne s viac ako desiatimi ďalšími podozrivými z drogovej trestnej činnosti v rámci akcie Venal 6. Slovenských interpretov s trestnoprávnou minulosťou je hneď niekoľko, ich príbehy sme zhrnuli v tomto článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia