Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2022, 11:55
Čas čítania 0:56
Dominik Vetrák

Nevidiaca fanúšička rozplakala svojím odkazom herca Josepha Quinna, ktorý hrá Eddieho v Stranger Things

Nevidiaca fanúšička rozplakala svojím odkazom herca Josepha Quinna, ktorý hrá Eddieho v Stranger Things
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Fanúšikovia ukázali hercovi, ako to má vyzerať, keď niekoho rešpektujú a chcú mu poďakovať za jeho postavu.

NBC News vyspovedalo návštevníčku udalosti London Film and Comic Con, kam vycestoval aj herec Joseph Quinn. Toho poznáš ako Eddieho zo štvrtej série Stranger Things. Joseph vytvoril veľmi populárnu a sympatickú postavu, takže za ním na udalosť pricestovalo veľa fanúšikov.

Bohužiaľ, organizátori to nezvládli, a tak bolo okolo neho príliš veľa fanúšikov. Joseph sa však chcel venovať každému jednému z nich, čo sa nepáčilo SBS-károm. Tí mali byť veľmi nepríjemní a vulgárni, pričom Quinnovi zakázali tráviť čas s fanúšikmi. 

Odporúčané
Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 13. júla 2022, 16:30

Na druhý deň bol herec súčasťou panelu, kde sa rozprával o svojej role a Stranger Things. Keď prišla rada na otázky fanúšikov z pódia, ozvala sa nevidiaca fanúšička Kimberley Burrows. Tá hercovi poďakovala za to, ako sa správa ku svojím fanúšikom.

Povedala, že si váži to, ako k nim pristupuje a že pre nich znamená naozaj veľa, keď s nimi trávi čas. Reagovala aj na udalosti predošlého dňa a celé to zakončila poďakovaním za to, aký bol ku nej a k jej sprievodnému psovi milý. Quinn to nevydržal a nakoniec sa rozplakal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia