Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2022, 8:30
Čas čítania 2:26
Jakub Paulík

RECENZIA: The Man from Toronto

RECENZIA: The Man from Toronto
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILM NA VEČER FILMY 2022 NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY S DABINGOM THE MAN FROM TORONTO TIP NA FILM
Uložiť Uložené

Režisér The Hitman’s Bodyguard natočil ďalšiu buddy komédiu. Ako dopadla?

Woody Harrelson je Muž z Toronta. Obávaný nájomný zabijak a expert na mučenie, ktorý dokáže aj z tých najtvrdších ľudí vytiahnuť všetky informácie. Kevin Hart alias Teddy Jackson má skvelú manželku a relatívne funkčný vzťah, no v pracovnej sfére sa mu príliš nedarí.

Všetko, na čo siahne, pokazí. Týmto spôsobom sa aj pre dochádzajúcu farbu v tlačiarni ocitne nechtiac na nesprávnom mieste – v chatke, kde na Muža z Toronta čaká jedna z jeho obetí. Teddy sa tak musí dočasne hrať na najatého vraha napriek tomu, že mu je ťažko od žalúdka už len z pohľadu na krv.

Postava Kevina Harta má vo filme mučiť obete. Svojím spôsobom však mučí skôr divákov.
Postava Kevina Harta má vo filme mučiť obete. Svojím spôsobom však mučí skôr divákov. Zdroj: Netflix

Klišé > originalita

Dvojica známych hercov sa aj tentoraz ukázala v rolách, v akých ju už dobre poznáme. Kevin Hart je trápne pôsobiaci malý mužík, ktorý by neublížil ani muche, a tak potrebuje po svojom boku drsného Woodyho Harrelsona so znalosťami 23 bojových umení. Harrelson je vo svojej podstate Tallahasseem zo Zombielandu, no miesto nemŕtvych strieľa ľudí. Skrátka drsňák, ktorý si so všetkým poradí. Hart si, naopak, strihol rolu neschopného babráka ako v Centrálnej inteligencii s The Rockom.

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia