Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2022, 17:10
Čas čítania 0:39
Jakub Paulík

Potvrdené: Jake Paul a Tommy Fury sa pobijú už v auguste

ŠPORT JAKE PAUL SPRÁVY ZO SVETA TOMMY FURY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Očakávaný zápas dlho odkladali.

Youtuber a boxer Jake Paul na svojom Instagrame oficiálne potvrdil dátum zápasu s Tommym Furym, ktorý bude už 6. augusta v Madison Square Garden. Predaj lístkov na podujatie spustia po tlačovej konferencii 29. júna. Paul svojim verným fanúšikom sľubuje, že súperovi v ringu „odtrhne hlavu“.

Súboj medzi dvojicou zápasníkov museli dlhšie odkladať pre Furyho zdravotné problémy. Jake Paul ho ešte včera na Twitteri zosmiešňoval a vyzýval ho, aby sa do 24 hodín konečne rozhodol, či budú spolu zápasiť, inak jeho ponuka navždy padá. Tommy Fury mu súhlasne odpísal a oznámil dátum 6. augusta.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Paul (@jakepaul)

Slovné prestrelky medzi Tommym Furym a Jakom Paulom trvajú už pomerne dlho. Paul mu za prehru v zápase ponúka veľkú sumu peňazí, no na revanš žiada, aby si Fury v prípade prehry zmenil priezvisko na Fumbles. Tommy Fury je mladším nevlastným bratom legendárneho šampióna v boxe Tysona Furyho. Ten tvrdí, že ak by Tommy naozaj prehral, osobne sa postará o to, aby si zmenil priezvisko a prestal tak robiť hanbu rodine.

Anketa:
Kto podľa teba vyhrá?
Jake Paul.
Tommy Fury.
Jake Paul.
45 %
Tommy Fury.
55 %
Domov
Zdieľať
Diskusia