Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2022, 8:40
Čas čítania 1:14
Viktor Kniš

Ego vydáva album, odkazuje na kauzu so Separom: Niekto sa rád vyjadruje cez storky, ale ja som muzikant

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Ego vydáva album s názvom Prototypes, ktorý odkazuje aj na kauzu so Separom.

Ego vydáva nový album s názvom Prototypes. Spojil sa na ňom s producentom Coderom a výsledkom je dvanásť skladieb v rôznych tónoch mólovej stupnice. Aby si vedeli fanúšikovia predstaviť, čo ich čaká, člen Kontrafaktu vydáva už aj prvý videoklip s príznačným názvom SME S5. 

Piešťanský raper sa v tejto fáze svojej kariéry stavia do roly učiteľa rapu a zároveň odkazuje aj na nedávnu kauzu, keď mu Separ a Dame vyčítali, že sa inšpiruje populárnou hudbou zo zahraničia. Aj keď ide o konflikt starý niekoľko mesiacov, Ego krátko pred vydaním nahral niekoľko storiek na Instagram, v ktorých všetkých vyzýva, aby sledovali, ako sa to robí. 

„Pri každom písaní a nahrávaní boli svedkovia, hehe. Takto by sme dopadli, keby sme počúvali hlučnú menšinu. Straka kradne,“ odkazuje ironicky Ego. „Čo sa týka hudby, som vedec, preto si dovoľujem a som povolaný definovať pojmy. Neprežívaj sa,“ dodáva v rámci série, v ktorej predstavuje album. Ten si zatiaľ môžu fanúšikovia predobjednať, domov sa k nim dostane 3. júla.  

Odporúčané
Čo dnes robia členovia Podzemgangu? Sima predbehla Ega, Aless odišla do Poľska a Gyza bol vo väzení Čo dnes robia členovia Podzemgangu? Sima predbehla Ega, Aless odišla do Poľska a Gyza bol vo väzení 8. marca 2023, 9:30

„Udialo sa toho dosť v poslednom čase a niekto sa síce rád vyjadruje cez storky, ja som však predsa muzikant a svoje postoje a pocity vyjadrujem najlepšie hudbou,“ uzatvára Ego svoje vyjadrenie na margo známeho konfliktu, ktorý rozhádal najmä Rytmusa a Separa. 

Beef medzi členmi Kontrafaktu a DMS spustila recenzia Refresheru, v ktorej sme hodnotili koncoročné počiny týchto dvoch kapiel a Pil Cho. Po niekoľkých dňoch však už obe strany odhalili, že medzi sebou mali už dlhší čas problém.

Celá kauza sa odohrala na Instagrame, kde si hlavní aktéri postupne vymenili niekoľko striktných odkazov. My sme ju zhrnuli v tomto článku, Separ a Rytmus vo svojich dlhých vyjadreniach na Youtube. 

Celý spor síce nemá žiadny konkrétny záver, minimálne však vidíme, že na festivaloch hrajú DMS a Kontrafakt v rôznych dňoch a promotéri tak pravdepodobne aj z vlastnej iniciatívy robia veľa preto, aby sa zbytočne nestretávali v backstagoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia