Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti Coca-Cola. 
14. mája 2022, 10:00
Čas čítania 0:58
Sponzorovaný obsah

Fanta má novú, tajnú príchuť. Dokážeš ju odhaliť?

ZAUJÍMAVOSTI DOVOLENKA NÁPOJE
Uložiť Uložené

Nebude to také jednoduché, tajomstvo bude strážiť GoGo.

Fanta prichádza s novou príchuťou svojej malinovky, háčik je však v tom, že je tajná. Dokonca natoľko, že firma vytvorila slovenskú verziu Jamesa Bonda, ktorý bude toto tajomstvo chrániť. Úlohy sa zmocnil influencer Daniel „GoGo“ Štrauch. Myslíš, že dokáže ustrážiť tajnú príchuť Fanty? Tipni si, a možno to budeš práve ty, kto odhalí, čo je ukryté vo fľašiach či v plechovkách nápoja Fanta. Hľadanie novej príchute predstavili formou hry na sociálnych sieťach, zapoj sa a získaš tým zároveň šancu vyhrať dovolenku v exotickej destinácii.

Fanta prichádza s novinkou na českom a slovenskom trhu, a to v podobe novej príchute obľúbeného nápoja. O akú príchuť ide, však vie iba niekoľko vyvolených. Pokiaľ chceš pravdu ukrytú v ružových fľašiach a plechovkách odhaliť, budeš sa musieť vydať na náročnú misiu.

Poď do toho
fanta
Zdroj: Coca-Cola

Našťastie, na túto úlohu nebudeš sám. Pomôžu ti ďalší tajní agenti a verejne známe osobnosti, ktoré budú na svojich sociálnych sieťach pod hashtagom #WhatTheFanta zdieľať nápovede napomáhajúce odhaleniu tajnej príchute. Proti tebe však bude stáť „James Bond“ v podobe youtubera GoGa, ktorého úlohou je utajovanú príchuť Fanty ochrániť.

fanta
Zdroj: Coca-Cola

Súťaž prebieha od 2. mája a bude trvať celý mesiac, funguje na princípe registrácie QR kódu z obalov fliaš a plechoviek do aplikácie Coca-Cola. Každý, kto zaregistruje svoj tip, môže získať drobné ceny (napríklad slúchadlá či osušku) a zároveň sa automaticky zaraďuje do žrebovania o hlavnú výhru v podobe voucheru na dovolenku v exotickej destinácii v hodnote 6 000 €. Ideš do toho? 

Stiahni appku iOS | Android
Domov
Zdieľať
Diskusia