Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2022, 7:35
Čas čítania 1:32
Dominik Vetrák

Recenzenti videli Top Gun: Maverick a sú z neho maximálne unesení. Tvrdia, že ide o dokonalé pokračovanie a veľkolepý blockbuster

Recenzenti videli Top Gun: Maverick a sú z neho maximálne unesení. Tvrdia, že ide o dokonalé pokračovanie a veľkolepý blockbuster
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY TOP GUN 2
Uložiť Uložené

Top Gun: Maverick je vraj film, na ktorý sa oplatilo čakať 3 roky.

Na aktuálne prebiehajúcej akcii Cinemacon, kde hollywoodske štúdiá prezentujú kinodistribútorom svoje novinky, videli recenzenti aj veľmi očakávaný film. Štúdio Paramount Pictures tam odpremiérovalo Top Gun: Maverick a prví recenzenti sa už k seriálu mohli vyjadriť. 

Všetci sa zhodujú, že ide o veľmi dobrý film, a sú z neho nadšení. Samozrejmosťou sú vynikajúce akčné scény so stíhačkami, ktoré sa údajne nesmierne podarili. Menším prekvapením však je, že tvorcom sa podarilo natočiť kvalitný a prekvapivo emotívny príbeh, takže to nie je iba o veľkolepej akcii so stíhačkami.

Odporúčané
Netflix vydá v lete každý týždeň 1 – 2 filmy. Týchto 10 bude stáť za to Netflix vydá v lete každý týždeň 1 – 2 filmy. Týchto 10 bude stáť za to 29. apríla 2022, 8:30

Film si užijú hlavne fanúšikovia prvého dielu, keďže dej sa dosť spolieha na nostalgiu a dejové línie z prvej časti. Viacerí recenzenti chvália aj herca Toma Cruisa, ktorý je vraj úžasný, a niektorí ho nazývajú najväčšou hollywoodskou hviezdou. 

Top Gun: Maverick dorazí do kín 26. mája 2022 a odporúčame vidieť ho v kinách IMAX. Snímku režíroval Joseph Kosinski (Tron: Legacy, Oblivion). 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia