Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2022, 12:57
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Rýchla rota Chipa a Dala sa vracia v zábavnom traileri na film, v ktorom budú desiatky legendárnych Disney postáv

Rýchla rota Chipa a Dala sa vracia v zábavnom traileri na film, v ktorom budú desiatky legendárnych Disney postáv
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY CHIP’N’DALE: RESCUE RANGERS
Uložiť Uložené

Disney+ uvedie 20. mája skvelo vyzerajúci film o Chipovi a Dalovi. Sleduj trailer.

Spoločnosť Disney zverejnila nový trailer na celovečerný film Chip ‘n Dale: Rescue Rangers, ktorý bude na streamovacej službe Disney+ premiérovať už 20. mája. Snímka skombinuje reálne natočené zábery kamerou s animovanými scénami. Niektoré postavy budú totiž vo filme animované. 

Odporúčané
10 najočakávanejších seriálov a filmov na Netflixe, HBO Max, Apple TV+ a Disney+ v máji 2022 10 najočakávanejších seriálov a filmov na Netflixe, HBO Max, Apple TV+ a Disney+ v máji 2022 28. apríla 2022, 10:30

Dej nezobrazí klasické dobrodružstvo z čias Rýchlej roty Chipa a Dala. Namiesto toho stretneme hrdinov tohto animovaného seriálu mnohé roky po tom, čo sa ich seriál skončil. Film ich zobrazí ako skutočných chipmunkov žijúcich svoje životy, ktorí boli v podstate hercami hrajúcimi v seriáli Chip and Dale. Teraz sú z nich vyhasnuté hviezdy a takmer vôbec sa už nekamarátia. Spojí ich však nové a nebezpečné dobrodružstvo.

Trailer na tento film vytvára dojem, že si tvorcovia na tomto projekte dali záležať. Je plný podarených vtipov a originálnych scén. Zároveň potvrdzuje, že vo filme uvidíme desiatky až stovky legendárnych a milovaných postáv z celovečerných a animovaných filmov od štúdia Disney.  

Domov
Zdieľať
Diskusia